Leica DISTO X4

27,000.00 денари + ДДВ

Leica DISTO X4 е дизајниран работа во светли услови и на отворено.
Често мерите надвор?

Leica DISTO X4 е создаден за такви средини, со вградената камера и покажувач, ви овозможува да ја насочите ласерската точка на DISTOто користејќи дисплеј во боја и со висока резолуција – едноставно поставете ја посакуваната точка за мерење во курсорот на екранот и ќе добиете прецизно мерење.
DISTO X4 е исто толку паметен колку и удобен за употреба.
Автоматски ротирачки дисплеј. Внатрешен сензор за навалување за Smart Horizontal. Вклучува и Bluetooth® за пренесување мерењата на вашиот компјутер или мобилен уред.
Работете непречено со апликацијата DISTO Plan App.

Повеќе детали

Технички карактеристики:
Точност на мерење на растојание ± 1,0 mm
Опсег на мерење од 0,05 до 150м
Мерни единици m, ft, in
Технологија на моќност со опсег X да
Сензор за навалување да
Точност на сензорот на наклон до ласерскиот зрак ± 0,2 °
Точност на сензорот за навалување до куќиштето ± 0,2 °
Единици во сензорот за навалување 0,0 °, 0,00%
Покажувач со зумирање 4 x
Меморија за последните мерења 20
Покажете осветлување да
Слободен софтвер за Windows да
Бесплатна апликација за iOS и Android да
Поддршка за Smart Room да
Општ интерфејс за податоци Bluetooth® Smart
Интерфејс за податоци за податоци со 3Д точка со DST 360 Bluetooth® Smart
Мерења со пакет батерии до 4.000
Рок на траење на батериите до 8 часа
Мултифункционално јазиче на долниот дел да
Автоматско откривање на референца за јазичето да
Навој за статив 1/4 “
Батерии тип AA 2 x 1,5 V
Класа на заштита IP65
Тестиран на пад од 2 m
Димензии 132 × 56 × 29 mm (H x Д x Ш)
Тежина со батерии 188 g
Производот е нов , со гаранција од 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leica DISTO X4”