-35%

Leica GS08+/CS 15 RTK Rover

450,000.00 денари + ДДВ 291,400.00 денари + ДДВ

Користен Leica GS08+/ CS15 RTK Rover  во извонредна состојба, година на произвдство на комплетот 2016, користен до крајот на 2018!

Коплетот содржи:

Антена Leica GS08+

Комтролер Leica CS 15

Три батерии и полнач за батерии

Транспортен куфер

Фиберглас крут висок ( по избор со променлива висина или дводелен со фиксна висина од 2 метри) geo-FENNEL

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leica GS08+/CS 15 RTK Rover”