-31%

Leica GS08/CS10 RTK GPS Rover

450,000.00 денари + ДДВ 310,000.00 денари + ДДВ

Leica GS 08/Cs10  е буџетно решение на вашите потреби за ГПС, со проверен квалитет, сигурен, точен и издржлив.

ГПС приемниците се од различна година на производство, но сервисирани, проверени во овластен сервис на Leica и со шест месеци гаранција.

Гео-Интер обезбедува обука за работа со инатрументот и 24/7 техничка подршка.

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leica GS08/CS10 RTK GPS Rover”