-16%

Leica GS15/CS 15

450,000.00 денари + ДДВ 380,000.00 денари + ДДВ

Leica GS 15/Cs15  е  решение на вашите потреби за ГПС, со проверен квалитет, сигурен, точен и издржлив.

GS 15  2010 година на производство, но сервисиран, проверен во овластен сервис на Leica и со шест месеци гаранција. Контролерот CS 15 истотака е од 2010 година, но со најнова верзија на Leica Viva. Комплетот оди со 4 речиси нови батерии, полнач за батерии, држач за контролерот и крут висок.

Гео-Интер обезбедува обука за работа со инатрументот и 24/7 техничка подршка.

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leica GS15/CS 15”