-16%

Merno trkalo Easy wheel M20 geo-Fennel

6,260.00 денари + ДДВ 5,260.00 денари + ДДВ

Мерното тркало Easy wheel M20 Geo-FENNEL  се одликува со цврстина , ергономичен дизајн и  отпорност  на абење , што овозможува прецизни мерења и долготрајна употреба.
Ергономичната рачка со копче  го прави лесен за ракување, а механизмот за склопување овозможува да биде спакувано во мал ранец.

 

Повеќе детали

Технички карактеристики :

Обем на тркалото 1.000 м
Резолуција 0,1 м
Опсег на мерење од 0 до 9999,99м
Точност 0,1%
Тежина 1,8 кг.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merno trkalo Easy wheel M20 geo-Fennel”