-35%

N 80

396,900.00 денари + ДДВ 258,500.00 денари + ДДВ


Ова е нова тотална станица на компанијата SouthSurveying&Mapping Instruments со кардинално подобрени карактеристики.

Особеностите на оваа тотална станица се:
• Сигурен далечиномер со зголемена брзина и далечина на мерењата (1000 м во режим на мерење без призма)
• Двоосовински компензатор со автоматско воведување на поправките на системот абсолутното отчитување на  аглите
• Видлив ласерски покажувач на целта
• Вградени интелектуални сензори за мерење на температура и атм.притисок
• Ласерски висок за центрирање
• КоммуникацискиUSB интерфејс и слот заSDкарта
• Двостран колор дисплеј со висока резолуција
• Проширена азбучно – бројчана тастатура
• Широк избор на геодетски програми
• Заштита од влага и прашина – IP65

Гаранција 24 месеци.

Во цената е вклучена и еднодневна обука , во и пред просториите на Гео-Интер.

Повеќе детали
Категорија: