NEDO QUASAR Simplex set

20,800.00 денари + ДДВ


NEDO QUASAR 2 Simplix Set овозможува разумно и комплетно решение за нивелирање и нанесување на хоризонтали и вертикали при завршните работи во затворен простор.

– Балгодарение на извонредно решениот Simplix прицврсувачки систем, QUASAR2кросласерот може да сеприцврсти речиси на се’ : ѕидови, челични греди, цевки, подови, тавани и се разбира на статив.
– Ништо не може да биде пофлексибилно од тоа!

Повеќе детали
Категорија:

Карактеристики:

 • Едноставен за користење
 • Робустен
 • Проектирање на една вертикалнаи една хоризонтална  ласер линија
 • Јасно видлив вкрстен ласер до таван и зидови , кои можат да се вклучат  и поединечно
 • Самонивелирање до +/-4о , пулсирачка функција на ласерскиот зрак
 • Тилт функција

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Ласер класа                            2
 • Работен опсегоколу 20 метри
 • Опсег на самохоризонтирање +/-4о
 • Точност (10м) +/- 0,3 мм /10 м
 • Бран.должина на ласерот 635 нм
 • Напојување 4 х 15V АА батерии
 • Време на работење со еден сет
 • батерии околу 20 часа
 • Опсег на работна температура -10оС  до +45оС
 • Ниво на заштита                                IP 54