-18%

PD 56N (SOUTH)

5,950.00 денари + ДДВ 4,850.00 денари + ДДВ


PD – 56N е издржлив и многуфункционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина. Наменет е претежно за мерења во затворен простор. Одличен баланс на цена –функционалност. Можност на избор на страна на мерење, плус/минус функција, мерење на површина и волумен и питагорина теорема.

Повеќе детали

Технички карактеристики:

Мерење на должини                                0,50 до 60 м

Точност                                                         ± 1,5 мм

Меморија                                                     99 мерења

Ниво на заштита ( прашина /влага)      IP 54

Тежина                                                         160 гр.

Ласер класа                                                 2

PD - 56N opis