-5%

PD 58N(South)

8,200.00 денари + ДДВ 7,800.00 денари + ДДВ

PD 58N е ласерски далечиномер наменет за употреба како за во затворен простор така и за на отворено.

Повеќе детали

Технички карактеристики

PD58N.jpg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PD 58N(South)”