Povekeliniski laser Geo6XR GREEN SP geo-FENNEL

39,300.00 денари + ДДВ

Сеопфатно решение за инсталации, реновирање  и голем број на други градежни работи

 

3x 360 ° јасно  видливи зелени ласерски линии, сите нормални на едни со други

Проектирање прав агол насекаде на подот за директно и дијагонално поставување плочки

Инсталација и верификација на точната висина на подот

Проверка на нивото, рамност и паралелизам на sидовите и подовите.

3 x 360 ° зелени ласерски линии – видливи до 40 m

6 mm минимално растојание на ласерската линија до ѕидот

Минимално растојание од 8 мм на ласерската линија до работната површина

Платформа со прилагодување на висината со опсег од 25 до 85 mm за прецизна контрола на висината при поставување на  кошулици, паркет, подни инсталации и др.

Адаптер за висина од 20 mm со спојка од 5/8 ” прилагодлив по висина со вртлива потпорна шина за монтирање на ласерот

Оптимизирајте го распоредот на плочки со прицврстувач на статив кој може да виси  слободно

Пулсна функција за проширување на работниот опсег со приемникот (опционално)

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики

Опсег на самонивелирање: ± 3 °

Точност: ± 2 mm / 10 m

Работен опсег без приемник: 40 m (радиус)

Опсег на работа со приемник: 60 m (радиус)

Време на работа: 5 часа (искористување на целосниот капацитет)

Ласерска диода: зелена

Ласерска класа: 2

Заштита на прашина / вода: IP 54

Напојување: Li-Ion

Опсег на работна температура: -10 ° C до + 45 ° C

Димензии : 115 x 96 x 118 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Povekeliniski laser Geo6XR GREEN SP geo-FENNEL”