Precizna GeoMax-Leica bar cod fiberglas letva 3m GSS 113

14,500.00 денари + ДДВ

Нови Фиберглас баркод летви за прецизно нивелирање.
Одговараат за Leica Sprinter 50, Sprinter 150M, Sprinter 250M и GeoMax ZDL 700.
Должина 3 метри.

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Precizna GeoMax-Leica bar cod fiberglas letva 3m GSS 113”