Profesionalen inklinometar S-Digit 60WL+ geo-FENNEL

8,950.00 денари + ДДВ

S-Degit 60WL+ e професионална дигитална либела(инклинометар)  производство на geo-FENNEL Germany

Се одликува со:
*Различни тонови на сигналот при приближување до 0 ° / 90 ° и континуиран тон на 0 ° / 90 °
Индикација за насока на наклонот
Нулта позиција може да се постави на која било позиција
Автоматска инверзија на цифри за надземни мерења
180 ° ротирачки дисплеј
Функција HOLD за мерење
Осветлен дисплеј
Ергономски вдлабнат држач

Производот има 24 месеци гаранција

Повеќе детали

Технички карактеристики:
Опсег на работа: 4 x 90 °
Резолуција: 0,1 ° / 0,1%
Точност:
– 0 ° и 90 ° = ± 0,1 °
– 1 ° – 89 ° = ± 0,2 °
Мерни единици: °,%, mm / m, во, ft
Напојување на напојување: 3 х ААА алкални батерии
Време на работа: 60 ч
Температурен опсег: -10 ° – + 45 ° C
Тежина (вклучени батерии): 0,93 кг
Големина: 600 x 60 x 27 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Profesionalen inklinometar S-Digit 60WL+ geo-FENNEL”