Profesionalna laserska libela inklinometar S Digit 60+ geo-FENNEL

9,550.00 денари + ДДВ

S-Didit 60+   geo-FENNEL  e ласерскa дигиталнa либелa која покрај робусниот изглед, точноста во работата се одликува и со ласерски зрак со кој може да се обележи наклонот на подолго растојание

Производот има гаранција од 24 месеци

Повеќе детали

Технички карактеристики:
Опсег на работа: 4 x 90 °
Резолуција: 0,1 ° / 0,1%
Точност: 0 ° и 90 ° = ± 0,1 °
Точност: 1 ° – 89 ° = ± 0,2 °
Мерни единици: °,%, mm / m, во / ft
Работен опсег ласер: 20 м
Ласер за точност: ± 0,5 mm / 1 m
Должина на бранови / класа на ласер: 650 nm / 2
Напојување: 3 x AA Алкални батерии
Време на работа w / o ласер: 50 ч
со ласер: 20 ч
Температурен опсег: -10 ° C – +45 ° C
Тежина (вклучително и батерии): 0,86 кг
Големина: 600 x 60 x 32 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Profesionalna laserska libela inklinometar S Digit 60+ geo-FENNEL”