-12%

T300 SE ComNav

279,500.00 денари + ДДВ 245,000.00 денари + ДДВ

 

GNSS приемникот T300SE ComNav  преставува буџетно решение за сите ваши професионални потреби, како за снимање и нанесување на точки во реално време  (RTK) така и за прибирање на податоци за постпроцесинг обработка( Статика , кинематика). Може да се користи како RTK-ровер или базна станица. Во основана приемникот е најновата OEM ComNav матична плоча, што обезбедува подршка на 572  паралелни канали за следење на сите можни орбитални системи на сателити.

Комплетот се состои од :

GNSS уред T300 SE

Контролер R550 Android 

Крут висок со држач за контролерот

Транспотрен куфер

Гаранција 12 месеци

Повеќе детали
Категорија:
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
GNSS приемник (ComNav all in one)
Број на канали 572
GPS L1 , L2, L2C, L5
ГЛОНАСС L1 C/A, L2 C/A
BDS

Можност за надоградување со:

B1, B2,B3/B1C,B2a
Galileo E1, E5A, E5B
QZSS
SBAS L1 C/A, L5
Формат на прием на поравки RTCM 2.1, RTCM 2.2 ,RTCM 3.0, RTCM 3.1, CMR+
Брзина на излезни податоци 1 Хц до 20Хц
Ладен старт <50.0 сек
Точност
Long static  хоризонтално: 0,3cм + 0.51ppmRMS, висински: 0,35cм + 0.4 ppm RMS
Static хоризонтално: 0,25cм + 0.5ppmRMS, висински: 0,5cм + 1 ppm RMS
RTK хоризонтално: 0,8 см + 1ppmRMS, висински: 1,5 см + 1 ppm
Конекција
Приклучување со компјутер serial port 7 pin Lemo
Bluetooth Bluetooth V4.0
4G modem 2G,3G,4G

 

Напојување

 батерии 2*2000m Ah
Времетраење на непрекината работа до 9 часа зависно од надв.температура
Карактеристики накорпусот
Заштита IP67 заштитен од краткотрајно потопување во вода до 1м длабочина
Заштита од паѓање  До 2,0 м на тврда површина
Работна температура -40…+650С
Физички карактеристики
Димензии  ф 158мм  ×  75мм
Тежина 950 гр. Заeдно со 2 батерии