-6%

TheoDist FDT 02

297,000.00 денари + ДДВ 279,000.00 денари + ДДВ


TheoDist® FTD 02 е тотална станица најповеќе наменета за градилиште, се одликува со цврста конструкција, точност и леснотија при ракувањето. Опремена е со многу програми кои ке Ви го олеснат работењето на градилиштето, истотака има видлив ласер кој овозможува пренесување на точките без визирање со објектив, ласерски висок, ЕДМ кој овозможува мерења без призма до 300 а на рефлектирачка цел до 600 а со призма до 5000 метри.

Пренесувањето на податоците на PC е овозможено со сериски порт 232 или со SD карта.

Повеќе детали
Категорија: