-25%

Totalna stanica SOUTH A1- Аndroid OS

380,000.00 денари + ДДВ 285,000.00 денари + ДДВ

SOUTH A1

Прва тотална станица со Андроид 5,1 оперативен систем, со отворен интерфејс за инсталирање и работење со најразлични програми.

Можност за персонализирање интерфејсот и програмите според личен избор и потреба.

5.0 Inch capacitive screen со multi-touchтехнологија за брзо и едноставно ракување со тоталната станица.

Достапна во две точносни категории:

  1.  2 ” агловна точност и  со (2мм+2ppm) точност при мерење на должини

    со цена од 285 000,00 денари+ ддв

  2.  1 ” агловна точност и  со (1мм+1 ppm) точност при мерење на должини, guide light, автоматско мерење на висина на инструмент

    со цена од 415 000,00  денари + ддв

15458065743686674

Производот го имаме на лагер

Повеќе детали
Категорија:

15458071964856443

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Totalna stanica SOUTH A1- Аndroid OS”