-28%

Geomax Zoom 50

564,000.00 денари + ДДВ 404,800.00 денари + ДДВ


Со докажаната accXess технологија, интелигентен мотор за мерење на далечина дизајниран за извонреден опсег, брзина и најголема точност дури и во тешки услови, Zoom50 претставува врв на технологијата кај мануелните тотални станици .

Поголемиот опсег на мерење значи поширок оперативен опфат и значително помалку изгубено време при работата. Новиот механизам за заштита на PowerLock спречува употреба од страна на неовластени лица и го отежнува крадењето.

Сето ова оди во комбинација со екстра широкиот екран на допир во боја, вграден Bluetooth®, поддршка за USB стик.

Екран на допир во боја, со големина од  3,5 ″ (9 см) Q-VGA. Супербрзата навигација ви овозможува брзина, прегледност и безгрижна работа.

Zoom50 вклучува напредни апликации, како што се Road 3D и Traverse, што го прави вистински предводник на семејството на тотални станици GeoMax.
Супериорна пристапност до EDM

Со опсег без призма до 1.000 метри, ви е обезбедена најголема сигурност и точност. Измерете ги најтешките цели со ласерскиот зрак со pin-point технологија.

Производот го имаме на лагер

Повеќе детали
Категорија: