Резултати: 37–48 од 111 страни

 • -4%

  Вкрстен ласер FL 40 Selection PRO

  14,000.00 денари + ДДВ 13,400.00 денари + ДДВ

  Професионален вкрстен ласер FL 40 Selection PRO geo-FENNEL Германија.
  • 1 ласерски крст
  • Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
  • Самохоризонтирачка функција
  • Аларм (визуелен) кога е надвор од хоризонтала
  • Мултифункционален монтирачки дел
  Комплетот содржи:
  • Инструмент
  • Сет за монтирање
  • 3 алкални батерии и торбица
  Гаранција – 24 месеци .


  Повеќе детали
 • -12%

  Дигитален агломер и инклиномер Multi Digit Pro+

  17,000.00 денари + ДДВ 15,000.00 денари + ДДВ

  Електронски агломер, електронски инклинометар и ласерска либела.

  Едноставно и прецизно.

  Мерење на агли, падови и хоризонтални површини

  *Истовремено прикажување на аголот и наклонот
  Различни тонови на сигналот при приближување до 0 ° / 90 ° и континуиран тон на 0 ° / 90 °
  Стрелки за насочување
  Можност за дефинирање на индивидуална позиција 0 ° (во целиот аголен опсег)
  Читањето ротира кога работи над глава
  180 ° ротирачки дисплеј
  Ласерски зрак за проширување на работната површина
  HOLD функција за складирање на измерената вредност
  Осветлување на екранот

  Прицврстување на магнетната основа на метални делови
  1/4 навој
  Заклучување од 180 ° за продолжување до 1 m
  Едниот крак може да се заклучи во која било позиција

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали
 • -13%

  Електронски агломер A Digit 75

  13,500.00 денари + ДДВ 11,800.00 денари + ДДВ

  Робустен електронски агломер изработен од анодизиран алуминиум.
  Карактеристики:
  – Мерење на агол
  – Додавање на агли
  – Режим на сложен агол
  – Достапен со должина од 50 см и 75 см

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали
 • Ѕиден детектор за инсталации FWS 80 geo-FENNEL

  3,250.00 денари + ДДВ

  FWS 80 geo-FENNEL

  • Откривање длабочина до 80 mm, во зависност од материјалот
  • Наведување на центар на предмет (дрво и метал)
  • Откривање на наизменична струја (жици под напон) и предупредување во кој било кој режим
  • Автоматска калибрација
  • Осветлен екран

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали
 • -13%

  Издавање на GNSS Leica GS 08Plus CS15 RTK Net Rover

  5,200.00 денари + ДДВ 4,500.00 денари + ДДВ

  Цени на издавање :

  од  1 – 7     дена  ……. 4500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………3500 денари / ден

  над  30 дена    ………   2000 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 200 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Повеќе детали
 • -33%

  Издавање на Тотална станица GeoMax Zoom 50-2″

  4,500.00 денари + ДДВ 3,000.00 денари + ДДВ

  Цени на изнајмување :

  од  1 – 7     дена  ……. 4500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………3800 денари / ден

  над  30 дена    ………   3000 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 250 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Комплетот кој се издава се состои од:

  • Тотална станица
  • Основна  батерија
  • Полнач за батеријата
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • Статив
  • Крут висок
  • Призма

  Повеќе детали
 • -19%

  Комплет Локатор и Трансмитер EziCat550i/EziTexT100

  159,000.00 денари + ДДВ 129,000.00 денари + ДДВ

  Geomax EziCat 550i+EziTex T100

   

  Локаторите на подземни инсталации Geomax  EZiSYSTEM i-Series , се наменети за лоцирање и следење на подземни инсталации, енергетски, телекомуникациони кабли и цевки  до длабочина од 3 метри.

  Во комбинација со Трансмитерот  EzitexT100 може да се лоцира и длабочината на подземните инсталации.

  Бидете сигурни кај копате, со мала инвестиција избегнете несакани последици при изведување  на земјаните работи.

  *На нашиот сајт во одделот Galerija>Downloads, можете да најдете детален опис на  Локатори и Трансмитери  и упатство за трагање.


  Повеќе детали
 • -55%

  Користен дигитален нивелир Leica Sprinter 150M

  83,400.00 денари + ДДВ 37,750.00 денари + ДДВ

  – Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M користен.

  Комплетот содржи:

  • Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M
  • Кабел за пренос на податоци
  • CD со драјвери и инсталациони програми
  • Транспортни каиши
  • Транспортен куфер
  • Упатство за работа
  • Производот е користен , со гаранција од 3 месеци
  • Може да се докоплетира со баркод летва и ногари
  • Година на произвосдство 2008

  Повеќе детали
 • -5%

  Крст ласер Geo1X-360 GREEN geo-Fennel

  20,150.00 денари + ДДВ 19,150.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран крст ласер Geo1-X 360 GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три -Ласер линии , една хоризонтална 360°  и една вертикална линија 135°
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • -17%

  Локатор eziCat i650 со Трансмитер eziTex T100

  1,800.00 денари + ДДВ 1,500.00 денари + ДДВ

  Цени на изнајмување :

  од  1 – 7     дена  ……. 1500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………1100 денари / ден

  над  30 дена    ………   900 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 60 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Комплетот кој се издава се состои од:

  • Локатор eziCat650i
  • Трансмитер eziTex T100(genny)

  Повеќе детали
 • Медиум алуминиумски статив NIVELLER

  5,260.00 денари + ДДВ

  Алуминиумски статив (медиум) NIVELLER

  Главата, стегите и врвовите се изработени од издржлив челик. Благодарение на ексцентричните стеги, прилагодувањето на висината на нозете е мазно и ефикасно. Стативот има практична транспортна рачка. Тој е многу лесен, што го олеснува транспортот. Употребата на универзален шраф (5/8 “) во комбинација со рамна глава обезбедува стабилно држење на инструментот. Стативот ви овозможува да ги монтирате практично сите инструменти достапни на пазарот. Идеален е за оптички и дигитални нивелири, ротациони ласери, ласери со вкрстена линија, точни ласери, теодолити и тотални станици. Отпорен е на неповолни временски услови, што гарантира негова долгогодишна употреба.


  Повеќе детали

Резултати: 37–48 од 111 страни