slide-1
slide-2
slide-3
slide-4
slide-5
slide-6
 • -8%
  geoF_FL_260VA_01_275x260_02geoF_FL_260VA_01_275x260_02

  geo-FENNEL FL 260 VA

  69,900.00 денари + ДДВ 64,500.00 денари + ДДВ

  Geo- FENNEL 260 VA е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Видлив ласерски зрак
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Автоматска ТИЛТ (оризонтирачка)функција
  • VWS функција која ги апсорбира вибрациите и ударите од ветер
  • Мануелно подесување на наклон по 2 оски до ± 5° (± 9 %)
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 2 брзини на ротирање
  • Функција на скенирање и функција на точка
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 66
  • Може да се користи со Li-Ion или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер
  • Далечинско управување за практично ракување

  Повеќе детали
 • -19%
  csm_geo-F_Ecoline_Internet_Bilder_EL515csm_geo-F_Ecoline_Internet_Bilder_EL515

  EL 515 Plus ( geo-FENNEL)

  35,000.00 денари + ДДВ 28,200.00 денари + ДДВ

  EL 515 plus е ротирачки ласер за хоризонтална и вертикална употреба . Идеален за пренесување на висини , монтажа на спуштени плафони како и за хортикултурно и пејсажно уредување .

  Стандардниот приемник кој оди с него овозможува зголемување на опсегот на работа и применливост .

  Трите брзини на ротација и инстантното самохоризонтирање за професионални работи , гарантира брзо и точно извршување на мерењата.

  Карактеристично за овој производ е дека е единствен во неговата класа кој веднаш по вклучувањето се самохоризонтира , тоа ве заштитува од некоректни резултати и дава додатна сигурност на мерењата .


  Повеќе детали
 • -8%
  SL800 galeri 1w1000h750SL800 galeri 1w1000h750

  SATLAB SL800

  420,000.00 денари + ДДВ 386,000.00 денари + ДДВ

  Satlab SL800: е уникално техничко решение на пазарот на GNSS приемници за RTK, кое е засновано на со времето проверената технологија на Novatel  OEM 729.  Со 555 канали во трифрекфенциски диапазон на системите GPS , ГЛОНАСС и Beidou вклучувајки ги и системите QZSS и Galileo, обезбедува ефективна и практична примена со висока точност и брзо дејствување.  Новиот модел сега е појачан со 8 GB вградена меморија .

  Со екстремно малите габарити(127.5mm*57mm) , тежина(700 грама),но со цврст корпус , овој инструмент е особено удобен и практичен при работата . Врската со контролерот или смартфонот е обезбедена со Bluetooth.

  Во комплет со овој  GNSS приемник Гео-Интер ви подарува контролер и крут висок .

  Гаранција 24 месеци


  Повеќе детали
 • -6%
  TheoDist-FDT-02-productTheoDist-FDT-02-product

  TheoDist FDT 02

  297,000.00 денари + ДДВ 279,000.00 денари + ДДВ

  TheoDist® FTD 02 е тотална станица најповеќе наменета за градилиште, се одликува со цврста конструкција, точност и леснотија при ракувањето. Опремена е со многу програми кои ке Ви го олеснат работењето на градилиштето, истотака има видлив ласер кој овозможува пренесување на точките без визирање со објектив, ласерски висок, ЕДМ кој овозможува мерења без призма до 300 а на рефлектирачка цел до 600 а со призма до 5000 метри.

  Пренесувањето на податоците на PC е овозможено со сериски порт 232 или со SD карта.


  Повеќе детали
 • -35%
  N80

  N 80

  396,900.00 денари + ДДВ 258,500.00 денари + ДДВ

  Ова е нова тотална станица на компанијата SouthSurveying&Mapping Instruments со кардинално подобрени карактеристики.

  Особеностите на оваа тотална станица се:
  • Сигурен далечиномер со зголемена брзина и далечина на мерењата (1000 м во режим на мерење без призма)
  • Двоосовински компензатор со автоматско воведување на поправките на системот абсолутното отчитување на  аглите
  • Видлив ласерски покажувач на целта
  • Вградени интелектуални сензори за мерење на температура и атм.притисок
  • Ласерски висок за центрирање
  • КоммуникацискиUSB интерфејс и слот заSDкарта
  • Двостран колор дисплеј со висока резолуција
  • Проширена азбучно – бројчана тастатура
  • Широк избор на геодетски програми
  • Заштита од влага и прашина – IP65

  Гаранција 24 месеци.

  Во цената е вклучена и еднодневна обука , во и пред просториите на Гео-Интер.


  Повеќе детали
 • -17%
  15232697325059431523269732505943

  Издавање на ГПС Tersus David RTK Net Rover

  4,200.00 денари + ДДВ 3,500.00 денари + ДДВ

  Цени на издавање :

  од  1 – 7     дена  ……. 3500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………2500 денари / ден

  над  30 дена    ………   1400 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 75 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).
  The carrier phase accuracy down to 1mm

  Повеќе детали

Пријатели