Прикажани сите 7 производи

 • -8%

  GFN 10 geo-Fennel

  22,000.00 денари + ДДВ 20,200.00 денари + ДДВ

  Нивелирот GFN 10 geo-Fennel е најнов производ од семејството на Автоматски оптички нивелири на geo-Fennel Baunatal- Germanija
  Се одликува со висока точност, извонредна оптика,метален корпус, удобна кончаница, заштитен лимб за хоризонтални агли, копче за ресетирање на компензаторот ….
  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL GFN 10
  – висок
  – транспортна кутија
  – упатство за работа


  Повеќе детали
 • Leica NA 324

  18,200.00 денари + ДДВ

  Прифатете го секој предизвик на градилиштето со новата серија Leica NA300 .

  Овие робусни оптички нивелири се дизајнирани да ги извршуваат секојдневните задачи за мерење со најголема прецизност и точност, додека едноставниот дизајн значи брзи и лесни мерења со висококвалитетни резултати.

  Можно е да се купи и како комплет со статив и нивелманска летва од 5 м, по цена од 26800,00 денари+ ДДВ

  Комплетот се состои од:

  • Нивелир NA 324
  • Висок
  • Алат за ректификација
  • Упатство за користење
  • Транспортен куфер

  Повеќе детали
 • Комплет нивелир GeoMax ZAL 232

  28,000.00 денари + ДДВ

  Geomax ZAL 232  се сигурни нивелири за прецизни мерења и висококвалитетни резултати
  Прифатете го секој предизвик на градилиштето со новата серија Geomax ZAL 232 .

  Овие робусни оптички нивелири се дизајнирани да ги извршуваат секојдневните задачи за мерење со најголема прецизност и точност, додека едноставниот дизајн значи брзи и лесни мерења со висококвалитетни резултати.

  Комплетот се состои:

  • Нивелир ZAL 232
  • Висок
  • Алат за ректификација
  • Упатство за користење
  • Транспортен куфер
  • Алуминиумски ногари за нивелир
  • Телескопска алуминиумска нивелманска летва 5 метри
  • Гаранција од 24 месеци

  * за време на гарантниот рок купувачот има право на бесплатна редовна проверка и ректификација на нивелирот во нашиот сервис


  Повеќе детали
 • Set GFN 1 geo-Fennel Germany

  17,500.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL GFN 1
  – алуминиумски ногари
  – 5м.телескопска нивелманска летва
  Технички карактеристики:
  Зголемување на објективот 32Х
  Средна грешка на двоен од на 1 км /1.5 мм
  Отвор на објективот 36 мм
  Најкратко фокусно растојание 0,4 м
  Тежина 1,2 кгр

  Производот е нов , со гаранција од 12 месеци


  Повеќе детали
 • Set N32 geo-Fennel

  19,700.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL N 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.телескопска нивелманска летва
  Технички карактеристики:
  Зголемување на објективот 32Х
  Средна грешка на двоен од на 1 км 2.00 мм
  Отвор на објективот 36 мм
  Најкратко фокусно растојание 0,3 м
  Тежина 1,5 кгр


  Повеќе детали
 • Set Nedo F 32

  21,700.00 денари + ДДВ

  Нивелирите од Серијата F се одликуваат со цврста конструкција , точност и едноставност при извршувањето на работата. Достапни се во три изведби , зависно од факрторот на зголемување : X24, X28 и X32.

  Nedo F32 , може да се купи и како комплет со алуминиумски ногари и алуминиумска телескопска летва од 5м, по цена од 21700,00 денари+ ддв


  Повеќе детали
 • -5%

  Комплет нивелир SOUTH ATLAS 32

  17,640.00 денари + ДДВ 16,800.00 денари + ДДВ

  Комплетот Нивелир  SOUTH ATLAS  32 со  ногари и алуминиумска нивелманска летва преставува одличен комплет, кој обезбедува висока точност и сигурност  при работата.

   Едноставен и лесен за работа и ректификација.


  Повеќе детали

Прикажани сите 7 производи