Прикажани сите 11 производи

 • -15%

  E-Survey E300Pro

  370,800.00 денари + ДДВ 315,000.00 денари + ДДВ

  1.Мулти-констелационен и мулти-фреквенционален

  Со 800 GNSS канали кои може да ги следи, E300 Pro обезбедува стабилна и сигурна точност. Стандардно е обезбедено следење на сите GNSS сигнали GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS, IRNSS и SBAS.

  • Преку 50 сателити учествуваат во позиционирањето.

  2.Интелигентни индикатори за Батеријата

  Без вклучување на приемникот, можно е да се контролира нивото на наполнетост на батеријата со LED индикаторите со едноставно кратко притискање на копчето за вклучување.

  3. MEMS динамичко снимање со тилт сензор

  eSurvey има создадено иновативното решение на тилт функцијата, која обезбедува изненадувачки позитивно искуство. Тилт сензорот е адаптиран на различни услови за работа и може да биде во функција за само 10 секунди. Максималните 60° агол на навалување, обезбедува т.н. tilt-to-go снимање без застанување при работата.

  4.L-band Atlas

  Atlas е сервис кој обезбедува глобална прецизност и корекции преку L-band сателитите. Со ATLAS претплатата, E300 Pro може да постигне сантиметарска точност без користење на базна станица.

  5. aRTK
  Овозможено од Atlas, иновативната технологија aRTK работи на секој уред со способност за Atlas, овозможувајќи му да ја одржува точноста, достапност и сигурност на ниво на РТК кога корекциите на РТК  решението од базите не успеваат да тоа го обезбедат, и сето тоа без дополнителни трошоци.

  6. Интернет интерфејс (web UI)
  Го прикажува статусот на позицијата, можете да сетирате режим на работа, префрлање на  податоци и  ажурирање фирмвер од веб -кориснички интерфејс(web UI) со кој било телефон, таблет или компјутер.

  7. Интелигентен гласовен водич

  Во текот на работата постојано можете да добивате соопштение за статусот(решението), можноста за тилт снимање, состојба на батеријата и слично.

  8. Цврст дизајн
  Главното тело на E300 Pro е изработено од магнезиум материјали му обезбедува силни карактеристики и го прави отпорен на удари и вибрации. Сертификатот IP67 обезбедува работа во различни тешки средини.

  Со овој приемник Гео-Интер Ви овозможува избор на контролер и програма за работа.

  Комплетот содржи:

  • Приемник E300 Pro
  • Контролер по избор P8II 5″ Android контролер или UT32″ таблет, со држачи
  • Програмa за работа  SurPad4.2 или Field Genius Android
  • Карбонски крут висок со променлива должина

  Гаранција 12 месеци

  ПРОИЗВОДОТ ГО ИМАМЕ НА ЛАГЕР

   


  Повеќе детали
 • Legend 600 Alpha Geo

  268,000.00 денари + ДДВ

  Alpha geo LEGEND 600

  1.Мулти-констелационен и мулти-фреквенционален

  Со 965 GNSS канали кои може да ги следи, LEGEND 600  обезбедува стабилна и сигурна точност. Стандардно е обезбедено следење на сите GNSS сигнали GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS, IRNSS и SBAS.

  2.Интелигентни индикатори за Батеријата

  Без вклучување на приемникот, можно е да се контролира нивото на наполнетост на батеријата со LED индикаторите со едноставно кратко притискање на копчето за вклучување.

  3. MEMS динамичко снимање со тилт сензор

  Legend 600 има  иновативното решение на тилт функцијата, која обезбедува изненадувачки позитивно искуство. Тилт сензорот е адаптиран на различни услови за работа и може да биде во функција за само 10 секунди. Максималните 60° агол на навалување, обезбедува т.н. tilt-to-go снимање без застанување при работата.

  4. Интернет интерфејс (web UI)
  Го прикажува статусот на позицијата, можете да сетирате режим на работа, префрлање на  податоци и  ажурирање фирмвер од веб -кориснички интерфејс(web UI) со кој било телефон, таблет или компјутер.

  5. Интелигентен гласовен водич

  Во текот на работата постојано можете да добивате соопштение за статусот(решението), можноста за тилт снимање, состојба на батеријата и слично.

  6. Цврст дизајн
  Главното тело на LEGEND 600  е изработено од магнезиум материјали му обезбедува силни карактеристики и го прави отпорен на удари и вибрации. Сертификатот IP67 обезбедува работа во различни тешки средини.

  Со овој приемник Гео-Интер Ви овозможува избор на контролер и програма за работа.

  Комплетот содржи:

  • Приемник LEGEND 600
  • Контролер по избор P50Pro  5″ Android контролер  со држачи
  • Програмa за работа  SurPro 6.0 или Field Genius Android
  • Карбонски крут висок со променлива должина

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • -10%

  South Galaxy G3

  275,000.00 денари + ДДВ 247,500.00 денари + ДДВ

   

  Пролетна акција до 31.03.2023 -10%

  247500+ддв

  Ново на пазарот South Galaxy G3

  – 1598 канали

  – Само 790 грама со вградена батерија

  – 15 часа работа со едно полнење на батеријата

  – Вградено 2W радио со досег до 8км*

  – Тилт до 60о

  – Работи со сите сателитски системи

  Огромен број на опции во мал и издржлив корпус

  Комплетот содржи:

  • GNSS приемник South Galaxy G3
  • Карбонски крут висок, по избор со променлива или фиксна должина*
  • Android Контролер Н6,
  • Програма за работа Surv X, по избор може и Filed Genius Android
  • Држач за контролерот
  • Упатство за работа на македонски јазик за програмата
  • Транспортен куфер со сите потребни кабли и ацесории

  Гаранција 12 месеци со можност за продолжување до 36 месеци

  Техничка подршка 24/7

  * Забелешка: Од изборот на крут висок и видот на контролерот, цената може да варира во плус и минус


  Повеќе детали
 • -11%

  South Galaxy G3 (Septentrio)

  355,000.00 денари + ДДВ 315,000.00 денари + ДДВ

   

  Ново на пазарот South Galaxy G3 Septentrio

  – 1760 канали

  – Само 790 грама со вградена батерија

  – 15 часа работа со едно полнење на батеријата

  – Вградено 2W радио со досег до 8км*

  – Тилт до 60о

  – Работи со сите сателитски системи

  Огромен број на опции во мал и издржлив корпус

  Комплетот содржи:

  • GNSS приемник South Galaxy G3  Septentrio
  • Карбонски крут висок, по избор со променлива или фиксна должина*
  • Android Контролер Н6,
  • Програма за работа Surv X, по избор може и Filed Genius Android
  • Држач за контролерот
  • Упатство за работа на македонски јазик за програмата
  • Транспортен куфер со сите потребни кабли и ацесории

  Гаранција 12 месеци со можност за продолжување до 36 месеци

  Техничка подршка 24/7

  * Забелешка: Од изборот на крут висок и видот на контролерот, цената може да варира во плус и минус


  Повеќе детали
 • South Galaxy G4

  270,000.00 денари + ДДВ

  Најново на пазарот South Galaxy G4

  – 1698 канали

  – Само 890 грама со вградена батерија

  – 10 часа работа со едно полнење на батеријата

  – Вградено радио со досег до 5-12км

  – Тилт до 60о

  – Работи со сите сателитски системи

  Огромен број на опции во мал и издржлив корпус

  Комплетот содржи:

  • GNSS приемник South Galaxy G4
  • Карбонски крут висок, по избор со променлива или фиксна должина*
  • Android Контролер Н6, можен е избор на контролер, таблет или телефон*
  • Програма за работа Surv X, по избор може и Filed Genius Android
  • Држач за контролерот
  • Упатство за работа на македонски јазик за програмата
  • Транспортен куфер со сите потребни кабли и ацесории

  Гаранција 12 месеци со можност за продолжување до 36 месеци

  Техничка подршка 24/7

  * Забелешка: Од изборот на крут висок и видот на контролерот, цената може да варира во плус и минус

  Производот го имаме на лагер


  Повеќе детали
 • -7%

  SOUTH GALAXY G7

  295,000.00 денари + ДДВ 275,200.00 денари + ДДВ

  Ново на пазарот South Galaxy G7

  – 1598 канали

  – Само 970 грама со вградена батерија

  – 10 часа работа со едно полнење на батеријата

  – Вградено радио со досег до 5км

  – Тилт до 60о

  – Работи со сите сателитски системи

  Огромен број на опции во мал и издржлив корпус

  Комплетот содржи:

  • GNSS приемник South Galaxy G7
  • Карбонски крут висок, по избор со променлива или фиксна должина*
  • Android Контролер Н6, можен е избор на контролер, таблет или телефон*
  • Програма за работа Surv X, по избор може и Filed Genius Android
  • Држач за контролерот
  • Упатство за работа на македонски јазик за програмата
  • Транспортен куфер со сите потребни кабли и ацесории

  Гаранција 12 месеци со можност за продолжување до 36 месеци

  Техничка подршка 24/7

  * Забелешка: Од изборот на крут висок и видот на контролерот, цената може да варира во плус и минус

  Производот го имаме на лагер


  Повеќе детали
 • -11%

  SOUTH GALAXY G7 (Septentrio)

  350,000.00 денари + ДДВ 312,000.00 денари + ДДВ

  Ново на пазарот South Galaxy G7 (Septentrio)

  – 1760 канали

  – Само 970 грама со вградена батерија

  – 10 часа работа со едно полнење на батеријата

  – Вградено радио со досег до 5км

  – Тилт до 60о

  – Работи со сите сателитски системи

  Огромен број на опции во мал и издржлив корпус

  Комплетот содржи:

  • GNSS приемник South Galaxy G7(Septentrio)
  • Карбонски крут висок, по избор со променлива или фиксна должина*
  • Android Контролер Н6, можен е избор на контролер, таблет или телефон*
  • Програма за работа Surv X, по избор може и Filed Genius Android
  • Држач за контролерот
  • Упатство за работа на македонски јазик за програмата
  • Транспортен куфер со сите потребни кабли и ацесории

  Гаранција 12 месеци со можност за продолжување до 36 месеци

  Техничка подршка 24/7

  * Забелешка: Од изборот на крут висок и видот на контролерот, цената може да варира во плус и минус

  Производот го имаме на лагер


  Повеќе детали
 • Matrix II

  312,000.00 денари + ДДВ

  Matrix II

  • 1408 канали
  • Стилски дизајн
  • Извонредно вградено радио со досег до 8 км
  • Целосното следење на сигналите на сите сателитски групации
  • AR Stakeout ( видео исколчување)
  • Ласерско мерење на недостапни точки
  • Екстремно лесен, само 760 гр со вградена батерија
  • Работа од 7 до 15 часа со едно полнење на батеријата

  ● Тилт сензор за мерења до 1200

  Комплетот се состои од:

  MATRIX II GNSS  приемник

  Контролер S550III Android 11 со држач

  Програма за работа SurPro 6.0

  Транспортен куфер

  Карбонски крут висок

  Упатство за ракување

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • INNO 7 IMU SOUTH

  447,000.00 денари + ДДВ

  SOUTH INNO7 IMU има се што можете да замислите што треба да има еден GNSS приемник од последната генерација.

  Срце на целиот овој извонреден систем преставува најновата матична плоча BD 990 Trimble со 336 канали и опција за RTX, глобално позиционирање без користење на интернет и базни станици, додадено на тоа е и револуционерното решение со IMU сензорот кој овозможува снимање на точки под агол од 60O, функција која ве ослободува од обврската за гледање во либелата и значително ја убрзува работата.

  Покрај овие функции INNO7 IMU е опремен и со вградено радио со досег до 15 километри, електронска либела, WEB interface и Cloud сервисот који овозможуваат директна комуникација со приемникот и техничка подршка во реално време.

  Сето тоа сместено во крајно високо заштитен корпус со IP 68 ниво на заштита.

  Комплетот се состои од:

   

  INNO7 IMU приемник

  Контролер H3 plus (H5) Android

  Карбонски крут висок

  Држач за контролерот

  Транспортен куфер

  Гарантен рок 12 месеци( можност за продолжување до 36)


  Повеќе детали
 • -12%

  T300 SE ComNav

  279,500.00 денари + ДДВ 245,000.00 денари + ДДВ

   

  GNSS приемникот T300SE ComNav  преставува буџетно решение за сите ваши професионални потреби, како за снимање и нанесување на точки во реално време  (RTK) така и за прибирање на податоци за постпроцесинг обработка( Статика , кинематика). Може да се користи како RTK-ровер или базна станица. Во основана приемникот е најновата OEM ComNav матична плоча, што обезбедува подршка на 572  паралелни канали за следење на сите можни орбитални системи на сателити.

  Комплетот се состои од :

  GNSS уред T300 SE

  Контролер R550 Android 

  Крут висок со држач за контролерот

  Транспотрен куфер

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • -15%

  Q600

  252,000.00 денари + ДДВ 215,000.00 денари + ДДВ

  Од 215.000.00 денари + ДДВ

  Q600   – е современ GNSS  приемник, кој преставува буџетно решение за сите ваши потреби, како во геодезијата така и во градежништвото. Наменет за сите геодетски апликации каде е потребен силен и стабилен GNSS  приемник, RTK ,Статика и База-Ровер комбинација.

  Тилт мерења до 60 степени

  На располагање има 1520 канали и овозможува работа со сателитските системи на GPS, ГЛОНАСС, GALILEO, SBAS,  BEIDOU. RTK модулот работи со диференцијално коригирачки поправки во формат CMR, RTCM 2.x, RTCM 3.x. Подржува работа од сите базни станици и секакви мрежни варијанти— VRS, iMAX, FKP и т.н.

  Во комплет со периемникот доаѓа  Android контролер HC6 и апликација Survey Mate, која е лесна и интуитивна за работа.

  Комплетот содржи:

  GNSS приемник Q600, контролер HC6, програма за работа Survey Mate, карбонски крут висок со променлива висина и држач за контролерот, транспотрен куфер.

   

   


  Повеќе детали

Прикажани сите 11 производи