Прикажани сите 3 производи

 • Приемник FMR 700-M / C geo-FENNEL

  92,150.00 денари + ДДВ
  FMR 700-M / C geo-FENNEL Germany
  Приемник за машинска контрола и подобрување на точноста на работата на вашата градежна машинерија.
  Се користи за постојана контрола на проектираната нивелета, при ископ или насип.
  Карактеристики:
  Приемникот FMR 700 има опсег на прием од 360 °.
  Должина на прозорецот за примање: 25 см
  Монтирање на машината со завртки и држач или со силни магнети (и двата се испорачуваат во комплетот)
  Работи со ротирачки ласер од било која марка
  Далечински дисплеј во кабината на градежната машина за покомфорна работа.
  Производот е со 24 месечна гаранција
  Направете голема заштеда со мала инвестиција

  Повеќе детали
 • -10%

  Приемник за големи градежни машини FMR 800-M/C geo-FENNEL

  145,000.00 денари + ДДВ 130,950.00 денари + ДДВ

  FMR 800-M / C geo-FENNEL   е приемник за големи градежни машини за постојана контрола на висина и наклон на нивелетата

  Булдожер: Наклон и контрола на висината.

  Финишер: Наклон и контрола на висината.

  Багер: Наклон на ровот  и контрола на висината.

  • Пренос на сигнал за далечински дисплеј преку радио
  • Должина на прозорецот за прием 27 см
  • Може да се користи со кој било ротирачки ласер со црвен зрак
  • Водоотпорно и заштитено од прашина метално куќиште
  • Радио далечински дисплеј со вакумски држач или
  • магнетно прицврстување во кабината
  • Производот е со 24 месечна гаранција
  • 24/7 подршка
  • Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција

  Повеќе детали
 • -10%

  Приемник за мали багери FMR 600 geo-FENNEL

  37,500.00 денари + ДДВ 33,800.00 денари + ДДВ

  FMR 600 geo-FENNEL  е приемник наменет претежно за мали багери

  Може да се користи прицврстен на нивелманска летва

  или директно на градежната машина со вградените  магнети

  • LCD, LED диоди и 3 различни тонови на бипкање со информации за висината
  • Мемориска функција на последниот примен сигнал
  • Куќиште заштитено од влага и прашина

  . Може да работи во пар со сите видови на ротирачки ласери

  Производот е со 24 месечна гаранција

  24/7 подршка

  Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција


  Повеќе детали

Прикажани сите 3 производи