Резултати: 1–12 од 149 страни

 • A3 Leica style prism geo-FENNEL

  12,320.00 денари + ДДВ

  КОмплет  A3 Leica style призма geo-FENNEL

  Комплетот се состои од:
  – Призма
  – метална целна плоча
  – пластичен држач
  – футрола


  Повеќе детали
 • Akcija Staro za Novo

  НОВО*

  Акција за замена на вашите стари GNSS приемници и Тотални станици.

  Гео-Интер ДООЕЛ  Ви овозможува да си набавите нова Геодетска опрема, во замена на вашата  исправна или неисправна стара Геодетска опрема.  

  За повеќе информации контактирајте не на  071 207 903


  Повеќе детали
 • Bar cod nivelmanska letva GSS111 za GeoMax ZDL 700, Leica Sprinter 150M,250M

  6,500.00 денари + ДДВ

  Алуминиумски, телескопски bar cod нивелмански летви SurvGeo, компактибилни со Leica Sprinter 250M, 150M, 100M, 50 и Geomax ZDL 700, со футрола и либела.


  Повеќе детали
 • Disto i metro Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

  2,580.00 денари + ДДВ

  Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

  НОВО  2 во 1, обично и ласерско метро соединети во едно,

  Брзо, точно и економично решение во градежништвото.

  За мерење на должина и површина

  Ласерската нулта точка е секогаш на задната страна

  Должина на лента 5 m, може да се користи одделно

  Функција за заклучување на магнетна лента

  Копче за заклучување на ременот со автоматско тркалање без чекори

  Метален клип за лесно закачување на ременот

  USB приклучок за полнење заштитен со капак

  Ниско поставен прекинувач за вклучување / исклучување

  Автоматско исклучување на уредот


  Повеќе детали
 • -15%

  E-Survey E300Pro

  370,800.00 денари + ДДВ 315,000.00 денари + ДДВ

  1.Мулти-констелационен и мулти-фреквенционален

  Со 800 GNSS канали кои може да ги следи, E300 Pro обезбедува стабилна и сигурна точност. Стандардно е обезбедено следење на сите GNSS сигнали GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS, IRNSS и SBAS.

  • Преку 50 сателити учествуваат во позиционирањето.

  2.Интелигентни индикатори за Батеријата

  Без вклучување на приемникот, можно е да се контролира нивото на наполнетост на батеријата со LED индикаторите со едноставно кратко притискање на копчето за вклучување.

  3. MEMS динамичко снимање со тилт сензор

  eSurvey има создадено иновативното решение на тилт функцијата, која обезбедува изненадувачки позитивно искуство. Тилт сензорот е адаптиран на различни услови за работа и може да биде во функција за само 10 секунди. Максималните 60° агол на навалување, обезбедува т.н. tilt-to-go снимање без застанување при работата.

  4.L-band Atlas

  Atlas е сервис кој обезбедува глобална прецизност и корекции преку L-band сателитите. Со ATLAS претплатата, E300 Pro може да постигне сантиметарска точност без користење на базна станица.

  5. aRTK
  Овозможено од Atlas, иновативната технологија aRTK работи на секој уред со способност за Atlas, овозможувајќи му да ја одржува точноста, достапност и сигурност на ниво на РТК кога корекциите на РТК  решението од базите не успеваат да тоа го обезбедат, и сето тоа без дополнителни трошоци.

  6. Интернет интерфејс (web UI)
  Го прикажува статусот на позицијата, можете да сетирате режим на работа, префрлање на  податоци и  ажурирање фирмвер од веб -кориснички интерфејс(web UI) со кој било телефон, таблет или компјутер.

  7. Интелигентен гласовен водич

  Во текот на работата постојано можете да добивате соопштение за статусот(решението), можноста за тилт снимање, состојба на батеријата и слично.

  8. Цврст дизајн
  Главното тело на E300 Pro е изработено од магнезиум материјали му обезбедува силни карактеристики и го прави отпорен на удари и вибрации. Сертификатот IP67 обезбедува работа во различни тешки средини.

  Со овој приемник Гео-Интер Ви овозможува избор на контролер и програма за работа.

  Комплетот содржи:

  • Приемник E300 Pro
  • Контролер по избор P8II 5″ Android контролер или UT32″ таблет, со држачи
  • Програмa за работа  SurPad4.2 или Field Genius Android
  • Карбонски крут висок со променлива должина

  Гаранција 12 месеци

  ПРОИЗВОДОТ ГО ИМАМЕ НА ЛАГЕР

   


  Повеќе детали
 • -28%

  FL 66 Xtreme S P geo-FENNEL

  40,170.00 денари + ДДВ 29,000.00 денари + ДДВ

  FL 66 Xtreme S P  е  високопрофесионален Повеќелиниски ласер  производство на geo-FENNEL Германија.• 4 вертикални линии на секои 90 степени
  • 1 хоризонтална линија 130 степени
  • Ласерски висок
  • Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
  • Самохоризонтирачка функција
  • Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала
  • Мултифункционален монтирачки дел
  Комплетот содржи:
  • Инструмент
  • Полнач
  • Кутија алкални батерии
  • Магнетска цел
  • Кутија


  Повеќе детали
 • -14%

  GeoDist 50 (geo-Fennel)

  6,950.00 денари + ДДВ 5,950.00 денари + ДДВ

  GeoDist® 50     е лесен за употреба, брз и прецизен ласерски далечиномер. Мери растојанија до 50 метри со еден допир на копче .

  Функции:

  Плус и минус  , мерење на површина и волумен , мерење на недостапни страни (теорема на Питагора) , перманентно мерење на должина ,  функција на стејк аут , дисплеј со осветлување, меморија за 10 последни мерења, осветлен екран, биип функција при мерење, единечно и континуирано мерење, тајмер за гасење……


  Повеќе детали
 • GeoDist 60 GREEN

  8,500.00 денари + ДДВ

  Информации за производот

  “GeoDist®60-GREEN”

  Со својата зелена ласерска точка за нишанење, GeoDist® 60 Green создава јасни услови и мерења  до 60 метри, дури и при неповолни услови на видливост.

   

  Карактеристики:

   

  *Растојание/Површина/Волумен

  *Континуирано мерење/Минимум/Максимум

  *Собирање/одземање

  *Осветлен дисплеј

  *1/4″ навој за монтажа на статив

  *Мерење на наклон 4 x 90

  *Мерна рамнина: предна, задна, врска со статив

  *Питагорина теоремаФункции на Питагора

  *Автоматско мерење на растојание (преку мерење на навалување)

  *Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)

  *Меморија (20 последни измерени вредности)

  Комплетот содржи:
  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Ремен за рака


  Повеќе детали
 • GeoDist 80

  13,600.00 денари + ДДВ

  За прецизност на целото растојание

  Информации за производот “GeoDist®80”

  GeoDist®80 го олеснува мерењето на отворено благодарение на камерата за пронаоѓање цели.

  Зумирањето со 4x снима точни мерења на долги растојанија до 80 метри.

  Карактеристики:

  • Растојание / површина / волумен
  • Континуирано мерење / минимум / максимум
  • Собирање/одземање
  • Поместување +/- & распоредување
  • Приказ во боја / ротирачки
  • Камера за пронаоѓање цели со 4 x зум
  • 1/4″ навој за монтирање на статив
  • Мерење на наклон 4 x 90 °
  • Мерна површина: предна, задна, врска со статив
  • Мерење од точка до точка (3D)
  • Питагорина теорема
  • Автоматско мерење на растојание (преку мерење на наклон)
  • Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)
  • Трапезоидни мерења
  • Мерен триаголник/круг
  • Цилиндар за мерење на волумен
  • Меморија (1000 последните измерени вредности)
  • Трансфер на податоци преку Bluetooth и USB

  Апликација GeoDist®Connect (Android и Apple)

  Комплетот содржи :
  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Каишка за на зглоб


  Повеќе детали
 • GeoDist100-TOUCH

  19,000.00 денари + ДДВ

  Сите функции во една алатка

  Информации за производот:

  GeoDist®100-TOUCH благодарение на  екранот на допир овој ласерски далечиномер Ви овозможува лесно и едноставно мерење  до 100 метри како внатре така и на отворено.

   

  Карактеристики:

   

  *Растојание / површина / волумен

  *Континуирано мерење / минимум / максимум

  *Собирање / одземање

  *Поместување +/- & распоредување

  *Приказ во боја / ротирачки

  *Камера за пронаоѓање цели со 4 x зум

  *1/4″навој за монтирање на  статив

  *Мерење на наклон 4 x 90 °

  *Мерна рамнина: напред, назад, поврзување со статив

  *Мерење од точка до точка (3D)

  *Питагорина теорема

  *Автоматско мерење на растојание (преку мерење на наклон)

  *Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)

  *Трапезоидни мерења

  *Мерење на површина триаголник / круг

  *Цилиндар за мерење на волумен

  *Меморија (1000 последните измерени вредности)

  *Извоз на податоци преку Bluetooth и USB

  *Апликација GeoDist®Connect (Android и Apple)

  Комплетот содржи:

  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Каиш


  Повеќе детали
 • GeoMax ZOOM 10

  257,500.00 денари + ДДВ

  GeoMax ZOOM 10

  • Буџетно решение со извонреден квалитет.
  • 2″ агловна точност, *
  • Leica софтвер,*
  • Лесен за комуникација, со можност за поврзување со вашиот мобилен телефон преку апликацијата X-Pad Ultimate.*
  • Овозможен е трансфер на податоци експорт/импорт на DXF/DWG формати, испраќање на теренските мерења преку маил и голем број на алатки кои ги овозможува програмата X-Pad Ultimate(опција).

  Повеќе детали

Резултати: 1–12 од 149 страни