Прикажани сите 11 производи

 • -26%

  GeoMax ZDL 700

  129,780.00 денари + ДДВ 96,000.00 денари + ДДВ

  GeoMAx ZDL 700  е идеален спој на прецизност, едноставност и сигурност.

  Со својата прецизност од 0,7мм на 1 км двоен од, може да се користи и при прецизен нивелман, додека со цената и едноставноста за користење предизвикува желба за користење при секојдневните геодетски активности.

  За која и да било намена да го користите, сигурно е дека ќе бидете повеќе од задоволни со него.

  ZDL 700 е достапен во 3 варијанри:

  • само нивелир
  • Нивелир, алуминиумски ногари и алуминиумска баркод телескопска летва
  • Нивелир, алуминиумски ногари и фиберглас баркод летва(3м)

  Повеќе детали
 • -8%

  GFN 10 geo-Fennel

  22,000.00 денари + ДДВ 20,200.00 денари + ДДВ

  Нивелирот GFN 10 geo-Fennel е најнов производ од семејството на Автоматски оптички нивелири на geo-Fennel Baunatal- Germanija
  Се одликува со висока точност, извонредна оптика,метален корпус, удобна кончаница, заштитен лимб за хоризонтални агли, копче за ресетирање на компензаторот ….
  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL GFN 10
  – висок
  – транспортна кутија
  – упатство за работа


  Повеќе детали
 • Komplet digitalen nivelir EL32 Nivel System

  47,600.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Дигитален нивелир Nivel System EL 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.bar code телескопска нивелманска летва

  -Производот е нов со гаранција од 12 месеци


  Повеќе детали
 • Leica NA 324

  17,600.00 денари + ДДВ

  Прифатете го секој предизвик на градилиштето со новата серија Leica NA300 .

  Овие робусни оптички нивелири се дизајнирани да ги извршуваат секојдневните задачи за мерење со најголема прецизност и точност, додека едноставниот дизајн значи брзи и лесни мерења со висококвалитетни резултати.

  Можно е да се купи и како комплет со статив и нивелманска летва од 5 м, по цена од 26200,00 денари+ ДДВ

  Комплетот се состои од:

  • Нивелир NA 324
  • Висок
  • Алат за ректификација
  • Упатство за користење
  • Транспортен куфер
  • МОМЕНТАЛНО НЕ Е НА ЛАГЕР

  Повеќе детали
 • Leica NA 532

  24,350.00 денари + ДДВ

  Leica NA 532 се сигурни нивелири за прецизни мерења и висококвалитетни резултати
  Прифатете го секој предизвик на градилиштето со новата серија Leica NA500 .

  Овие робусни оптички нивелири се дизајнирани да ги извршуваат секојдневните задачи за мерење со најголема прецизност и точност, додека едноставниот дизајн значи брзи и лесни мерења со висококвалитетни резултати.

  Можно е да се купи и како комплет со статив и нивелманска летва од 5 м, по цена од 32750,00 денари + ДДВ

  Комплетот се состои:

  • Нивелир NA 532
  • Висок
  • Алат за ректификација
  • Упатство за користење
  • Транспортен куфер
  • Гаранција од 36 месеци

  * за време на гарантниот рок купувачот има право на бесплатна редовна проверка и ректификација на нивелирот


  Повеќе детали
 • Дигитален нивелир SOUTH DL 202

  61,500.00 денари + ДДВ

  SOUTH DL 202

  • Проверен дигитален нивелир со извонредна точност и издржливост,
  • Едноставен за употреба,
  • Батерии кои издржуваат повеќе од три дена работа,
  • Програми кои ја олеснуваат работата на градилиште
  • Можност за комплетирање со статив и бар код летва

  Повеќе детали
 • Прецизен нивелир South DL2003A

  280,000.00 денари + ДДВ

  SOUTH DL 2003A

  • Напредна точност

  Висина:0,3мм на 1 км двоен од

  Растојание: Д≤10м:10мм;  Д>10м:Д*0,001

  • Компензатор со двоен меур
  • 3,0 инчен колор LCD екран на допир

  ● Стабилен далечински управувач со Bluetooth

   

   


  Повеќе детали
 • Set GFN 1 geo-Fennel Germany

  17,500.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL GFN 1
  – алуминиумски ногари
  – 5м.телескопска нивелманска летва
  Технички карактеристики:
  Зголемување на објективот 32Х
  Средна грешка на двоен од на 1 км /1.5 мм
  Отвор на објективот 36 мм
  Најкратко фокусно растојание 0,4 м
  Тежина 1,2 кгр

  Производот е нов , со гаранција од 12 месеци


  Повеќе детали
 • Set N32 geo-Fennel

  19,700.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL N 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.телескопска нивелманска летва
  Технички карактеристики:
  Зголемување на објективот 32Х
  Средна грешка на двоен од на 1 км 2.00 мм
  Отвор на објективот 36 мм
  Најкратко фокусно растојание 0,3 м
  Тежина 1,5 кгр


  Повеќе детали
 • Set Nedo F 32

  21,700.00 денари + ДДВ

  Нивелирите од Серијата F се одликуваат со цврста конструкција , точност и едноставност при извршувањето на работата. Достапни се во три изведби , зависно од факрторот на зголемување : X24, X28 и X32.

  Nedo F32 , може да се купи и како комплет со алуминиумски ногари и алуминиумска телескопска летва од 5м, по цена од 21700,00 денари+ ддв


  Повеќе детали
 • -5%

  Комплет нивелир SOUTH ATLAS 32

  17,640.00 денари + ДДВ 16,800.00 денари + ДДВ

  Комплетот Нивелир  SOUTH ATLAS  32 со  ногари и алуминиумска нивелманска летва преставува одличен комплет, кој обезбедува висока точност и сигурност  при работата.

   Едноставен и лесен за работа и ректификација.


  Повеќе детали

Прикажани сите 11 производи