Nedo F serie

9,990.00 денари + ДДВ


Нивелирите од Серијата F се одликуваат со цврста конструкција , точност и едноставност при извршувањето на работата. Достапни се во три изведби , зависно од факрторот на зголемување : X24, X28 и X32.

Nedo F32 , може да се купи и како комплет со алуминиумски ногари и алуминиумска телескопска летва од 5м, по цена од 19000,00 денари+ ддв

Повеќе детали
Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

Модел F24 F28 F32
Слика исправена исправена исправена
Зголемување 24x 28x 32x
Чист отвор на објективот 1.2” 1.2” 1.6”
Најкратко растојание на фокусирање 24” 24” 24”
Додатна константа 0 0 0
Константа (должини) 100 100 100
Опсег на работа на компензаторот ±15′ ±15′ ±15′
Точност на компензаторот ±0,5” ±0.3″ ±0.3″
Хоризонтален лимб 360° 360° 360°
Стандардна грешка при нивелирање напред назад на 1 км ±2.5 мм ±2.00мм ±1.5мм’
Класа на заштита IP 54 IP 54 IP 54
Тежина 1.26 кгр. 1.26 кгр. 1.26 кгр.