-8%

GFN 10 geo-Fennel

22,000.00 денари + ДДВ 20,200.00 денари + ДДВ

Нивелирот GFN 10 geo-Fennel е најнов производ од семејството на Автоматски оптички нивелири на geo-Fennel Baunatal- Germanija
Се одликува со висока точност, извонредна оптика,метален корпус, удобна кончаница, заштитен лимб за хоризонтални агли, копче за ресетирање на компензаторот ….
Комплетот содржи:
– Нивелир geo-FENNEL GFN 10
– висок
– транспортна кутија
– упатство за работа

Повеќе детали

Технички карактеристики

Точност на 1 км двоен од +/- 1,0 mm
Зголемување 32 x
Дијаметар на објективот 40mm
Најкратко фокусно растојание 0,6m
Работен опсег на компензаторот ±15′
точност на компензаторот ±0,3″
Кружна либела 8’/2mm
Хоризонтален круг (поделба) 400 gon/360°
Ниво на заштита од прашина и влага IP 65
Тежина 1,6 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GFN 10 geo-Fennel”