Прикажани сите 4 производи

 • Komplet digitalen nivelir EL32 Nivel System

  47,600.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Дигитален нивелир Nivel System EL 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.bar code телескопска нивелманска летва

  -Производот е нов со гаранција од 12 месеци


  Повеќе детали
 • -7%

  Дигитален нивелир SOUTH DL 2007 0.7mm

  123,600.00 денари + ДДВ 114,700.00 денари + ДДВ

  SOUTH DL 2007

  • Точност 0,7мм/км двоен од
  • SD Карта за зголемување на меморијата и лесен трансфер на податоци
  • Голем LCD  екран со 4 линии
  • Проверен дигитален нивелир со извонредна точност и издржливост,
  • Едноставен за употреба,
  • Две батерии кои издржуваат повеќе од три дена работа,
  • Програми кои ја олеснуваат работата на градилиште
  • Можност за комплетирање со статив и бар код летва
  • Цената со алуминиумски статив и баркод летва  изнесува 129 200,00ден+ДДВ

  Повеќе детали
 • Дигитален нивелир SOUTH DL 202

  61,500.00 денари + ДДВ

  SOUTH DL 202

  • Проверен дигитален нивелир со извонредна точност и издржливост,
  • Едноставен за употреба,
  • Батерии кои издржуваат повеќе од три дена работа,
  • Програми кои ја олеснуваат работата на градилиште
  • Можност за комплетирање со статив и бар код летва
  • Цената со статив(ногари) и баркод летва изнесува 76 000,00 ден+ДДВ

  Повеќе детали
 • Прецизен нивелир South DL2003A

  280,000.00 денари + ДДВ

  SOUTH DL 2003A

  • Напредна точност

  Висина:0,3мм на 1 км двоен од

  Растојание: Д≤10м:10мм;  Д>10м:Д*0,001

  • Компензатор со двоен меур
  • 3,0 инчен колор LCD екран на допир

  ● Стабилен далечински управувач со Bluetooth

   

   


  Повеќе детали

Прикажани сите 4 производи