Прикажани сите 9 производи

 • -28%

  FL 66 Xtreme S P geo-FENNEL

  40,170.00 денари + ДДВ 29,000.00 денари + ДДВ

  FL 66 Xtreme S P  е  високопрофесионален Повеќелиниски ласер  производство на geo-FENNEL Германија.• 4 вертикални линии на секои 90 степени
  • 1 хоризонтална линија 130 степени
  • Ласерски висок
  • Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
  • Самохоризонтирачка функција
  • Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала
  • Мултифункционален монтирачки дел
  Комплетот содржи:
  • Инструмент
  • Полнач
  • Кутија алкални батерии
  • Магнетска цел
  • Кутија


  Повеќе детали
 • Povekeliniski laser Geo6XR GREEN SP geo-FENNEL

  39,300.00 денари + ДДВ

  Сеопфатно решение за инсталации, реновирање  и голем број на други градежни работи

   

  3x 360 ° јасно  видливи зелени ласерски линии, сите нормални на едни со други

  Проектирање прав агол насекаде на подот за директно и дијагонално поставување плочки

  Инсталација и верификација на точната висина на подот

  Проверка на нивото, рамност и паралелизам на sидовите и подовите.

  3 x 360 ° зелени ласерски линии – видливи до 40 m

  6 mm минимално растојание на ласерската линија до ѕидот

  Минимално растојание од 8 мм на ласерската линија до работната површина

  Платформа со прилагодување на висината со опсег од 25 до 85 mm за прецизна контрола на висината при поставување на  кошулици, паркет, подни инсталации и др.

  Адаптер за висина од 20 mm со спојка од 5/8 ” прилагодлив по висина со вртлива потпорна шина за монтирање на ласерот

  Оптимизирајте го распоредот на плочки со прицврстувач на статив кој може да виси  слободно

  Пулсна функција за проширување на работниот опсег со приемникот (опционално)


  Повеќе детали
 • -12%

  Вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNEL

  12,000.00 денари + ДДВ 10,500.00 денари + ДДВ

  * Вкрстен ласер ( хоризонтален и вертикален)
  * Повеќефункционален сет за монтирање :
  – за монтажа на ѕид
  – магнетски држач
  – 5/8” и ¼ “ навои за монтажа на статив
  * Кочница за безбеден транспорт
  * Визуелен и звучен аларм кога е надвор од хоризонтална положба
  * Пулсирачки ласер (функција) за користење со приемниk FR55 (опција)


  Повеќе детали
 • -4%

  Вкрстен ласер FL 40 Selection PRO

  14,000.00 денари + ДДВ 13,400.00 денари + ДДВ

  Професионален вкрстен ласер FL 40 Selection PRO geo-FENNEL Германија.
  • 1 ласерски крст
  • Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
  • Самохоризонтирачка функција
  • Аларм (визуелен) кога е надвор од хоризонтала
  • Мултифункционален монтирачки дел
  Комплетот содржи:
  • Инструмент
  • Сет за монтирање
  • 3 алкални батерии и торбица
  Гаранција – 24 месеци .


  Повеќе детали
 • -5%

  Крст ласер Geo1X-360 GREEN geo-Fennel

  20,150.00 денари + ДДВ 19,150.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран крст ласер Geo1-X 360 GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три -Ласер линии , една хоризонтална 360°  и една вертикална линија 135°
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • -12%

  Повекелиниски ласер Geo6-XP GREEN

  42,500.00 денари + ДДВ 37,510.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран мултилиниски ласер Geo6-XP GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три  360°-Ласер линии , една хоризонтална и две вертикални линии
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • -15%

  Приемник(receiver) за линиски ласери FR 55M

  8,200.00 денари + ДДВ 7,000.00 денари + ДДВ

  Универзално применливо за ласери со црвени и зелени зраци.

  Индикација за висина со LED диоди

  За ласери со црвена и зелена линија
  Екран за висина со 3-пати LED напред, назад и од страна
  Со потпорен клип
  Држи магнет на врвот на куќиштето
  Звук што може да се исклучи
  2 нивоа на точност
  Автоматско исклучување
  Испорака со транспортна кутија


  Повеќе детали
 • Ресивер(фаќач) за линиски и крос ласер FR 55

  9,500.00 денари + ДДВ

  Универзален приемник(ресивер)  за ласери со црвени и зелени зраци.

  Индикација за висина со LED диоди и дисплеј

  Одговара за ласери со црвена и зелена ласерска линија

  Екран за висина со 3- LED диоди напред , странично, горе  и голем дисплеј од предната страна

  Држач(кламп) за прицврстување на летва

  Звучен сигна за висинакој може да се исклучи

  Автоматско исклучување ( после одреден период на некористење)


  Повеќе детали
 • NEDO QUASAR Simplex set

  20,800.00 денари + ДДВ

  NEDO QUASAR 2 Simplix Set овозможува разумно и комплетно решение за нивелирање и нанесување на хоризонтали и вертикали при завршните работи во затворен простор.

  – Балгодарение на извонредно решениот Simplix прицврсувачки систем, QUASAR2кросласерот може да сеприцврсти речиси на се’ : ѕидови, челични греди, цевки, подови, тавани и се разбира на статив.
  – Ништо не може да биде пофлексибилно од тоа!


  Повеќе детали

Прикажани сите 9 производи