-28%

FL 66 Xtreme S P geo-FENNEL

40,170.00 денари + ДДВ 29,000.00 денари + ДДВ

FL 66 Xtreme S P  е  високопрофесионален Повеќелиниски ласер  производство на geo-FENNEL Германија.• 4 вертикални линии на секои 90 степени
• 1 хоризонтална линија 130 степени
• Ласерски висок
• Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
• Самохоризонтирачка функција
• Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала
• Мултифункционален монтирачки дел
Комплетот содржи:
• Инструмент
• Полнач
• Кутија алкални батерии
• Магнетска цел
• Кутија

Повеќе детали
Категорија:
Self-leveling range: ± 2 °
Accuracy: ± 2 mm / 10 m
Work area without recommendation: 40 m (radius)
Work area with receiver: 100 m (radius)
Operating time: 15 h (full capacity)
Laser class: 2
Dust / water protection: IP 65
Power supply: Alkaline batteries (optional), Li-Ion
Temperature range: 0 ° C to + 45 ° C

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FL 66 Xtreme S P geo-FENNEL”