-11%

Set N32 geo-Fennel

18,200.00 денари + ДДВ 16,200.00 денари + ДДВ

Комплетот содржи:
– Нивелир geo-FENNEL N 32
– алуминиумски ногари
– 5м.телескопска нивелманска летва
Технички карактеристики:
Зголемување на објективот 32Х
Средна грешка на двоен од на 1 км 2.00 мм
Отвор на објективот 36 мм
Најкратко фокусно растојание 0,3 м
Тежина 1,5 кгр

Повеќе детали
Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Зголемување                                                                   32Х
Ефективен отвор на објективот                                  36 мм
Слика                                                                                 исправена
Кончаница                                                                       крст
Поле на видливост                                                       1° 20’
Минимално фокусно растојание                       0.30 м
Константа                                                       100
Тип на компензатор                                         магнетен
Опсег на компензаторот                                  +/- 15’
Стандардна девијација на 1 Км.                2.0 мм
Чувствителност на центричната либела      8’ /2.0 мм
Ниво на заштита                                        IP54
Работна температура                                  -20°С / 50°С
Тежина                                                      1.5 кг