Резултати: 13–24 од 111 страни

 • -8%

  GFN 10 geo-Fennel

  22,000.00 денари + ДДВ 20,200.00 денари + ДДВ

  Нивелирот GFN 10 geo-Fennel е најнов производ од семејството на Автоматски оптички нивелири на geo-Fennel Baunatal- Germanija
  Се одликува со висока точност, извонредна оптика,метален корпус, удобна кончаница, заштитен лимб за хоризонтални агли, копче за ресетирање на компензаторот ….
  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL GFN 10
  – висок
  – транспортна кутија
  – упатство за работа


  Повеќе детали
 • Komplet digitalen nivelir EL32 Nivel System

  47,600.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Дигитален нивелир Nivel System EL 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.bar code телескопска нивелманска летва

  -Производот е нов со гаранција од 12 месеци


  Повеќе детали
 • -16%

  Komplet digitalen nivelir Leica Sprinter 100M demo model

  54,000.00 денари + ДДВ 45,400.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Дигитален нивелир Leica Sprinter 100M demo model, проверен и ректифициран пред 1 месец.
  – нови алуминиумски ногари
  – Нова 5м.bar code телескопска нивелманска летва GSS111


  Повеќе детали
 • Leica Disto D2 New

  12,200.00 денари + ДДВ

  Leica Disto D2 New

  Мал, практичен, разноврсен!

  Овој мал и практичен мерач на ласерско растојание има опсег од 100 m и е опремен со многу интересни функции.

  Опремен со:

  Bluetooth Smart за пренос на податоци на паметни телефони и таблети

  Мултифункционално крајно јазиче за мерење на  агли и рабови

  Опсег на мерење до 100 м

  Технологија на моќност XRange

  Бесплатна апликација iOS, Android

  Јасен , осветлен дисплеј со 3 линии


  Повеќе детали
 • Leica DISTO X4

  22,940.00 денари + ДДВ

  Leica DISTO X4 е дизајниран работа во светли услови и на отворено.
  Често мерите надвор?

  Leica DISTO X4 е создаден за такви средини, со вградената камера и покажувач, ви овозможува да ја насочите ласерската точка на DISTOто користејќи дисплеј во боја и со висока резолуција – едноставно поставете ја посакуваната точка за мерење во курсорот на екранот и ќе добиете прецизно мерење.
  DISTO X4 е исто толку паметен колку и удобен за употреба.
  Автоматски ротирачки дисплеј. Внатрешен сензор за навалување за Smart Horizontal. Вклучува и Bluetooth® за пренесување мерењата на вашиот компјутер или мобилен уред.
  Работете непречено со апликацијата DISTO Plan App.


  Повеќе детали
 • -31%

  Leica GS08/CS10 RTK GPS Rover

  450,000.00 денари + ДДВ 310,000.00 денари + ДДВ

  Leica GS 08/Cs10  е буџетно решение на вашите потреби за ГПС, со проверен квалитет, сигурен, точен и издржлив.

  ГПС приемниците се од различна година на производство, но сервисирани, проверени во овластен сервис на Leica и со шест месеци гаранција.

  Гео-Интер обезбедува обука за работа со инатрументот и 24/7 техничка подршка.


  Повеќе детали
 • -35%

  Leica GS08+/CS 15 RTK Rover

  450,000.00 денари + ДДВ 291,400.00 денари + ДДВ

  Користен Leica GS08+/ CS15 RTK Rover  во извонредна состојба, година на произвдство на комплетот 2016, користен до крајот на 2018!

  Коплетот содржи:

  Антена Leica GS08+

  Комтролер Leica CS 15

  Три батерии и полнач за батерии

  Транспортен куфер

  Фиберглас крут висок ( по избор со променлива висина или дводелен со фиксна висина од 2 метри) geo-FENNEL


  Повеќе детали
 • -16%

  Leica GS15/CS 15

  450,000.00 денари + ДДВ 380,000.00 денари + ДДВ

  Leica GS 15/Cs15  е  решение на вашите потреби за ГПС, со проверен квалитет, сигурен, точен и издржлив.

  GS 15  2010 година на производство, но сервисиран, проверен во овластен сервис на Leica и со шест месеци гаранција. Контролерот CS 15 истотака е од 2010 година, но со најнова верзија на Leica Viva. Комплетот оди со 4 речиси нови батерии, полнач за батерии, држач за контролерот и крут висок.

  Гео-Интер обезбедува обука за работа со инатрументот и 24/7 техничка подршка.


  Повеќе детали
 • -16%

  Merno trkalo Easy wheel M20 geo-Fennel

  6,260.00 денари + ДДВ 5,260.00 денари + ДДВ

  Мерното тркало Easy wheel M20 Geo-FENNEL  се одликува со цврстина , ергономичен дизајн и  отпорност  на абење , што овозможува прецизни мерења и долготрајна употреба.
  Ергономичната рачка со копче  го прави лесен за ракување, а механизмот за склопување овозможува да биде спакувано во мал ранец.

   


  Повеќе детали
 • -36%

  Merno trkalo NEDO econo

  11,400.00 денари + ДДВ 7,320.00 денари + ДДВ

  Мерното тркало NEDO се одликува со цврстина , ергономичен дизајн и  отпорност  на абење , што овозможува прецизни мерења и долготрајна употреба.
  Ергономичната рачка со копче  го прави лесен за ракување а механизмот за склопување овозможува да биде спакувано во мал ранец.

   


  Повеќе детали
 • Nivelmanska papuca 3 kgr

  2,290.00 денари + ДДВ

  Нивелманска папуча 3 кгр марка SurvGeo


  Повеќе детали
 • -5%

  PD 58N(South)

  8,200.00 денари + ДДВ 7,800.00 денари + ДДВ

  PD 58N е ласерски далечиномер наменет за употреба како за во затворен простор така и за на отворено.


  Повеќе детали

Резултати: 13–24 од 111 страни