Резултати: 49–60 од 116 страни

 • -19%

  Комплет Локатор и Трансмитер EziCat550i/EziTexT100

  159,000.00 денари + ДДВ 129,000.00 денари + ДДВ

  Geomax EziCat 550i+EziTex T100

   

  Локаторите на подземни инсталации Geomax  EZiSYSTEM i-Series , се наменети за лоцирање и следење на подземни инсталации, енергетски, телекомуникациони кабли и цевки  до длабочина од 3 метри.

  Во комбинација со Трансмитерот  EzitexT100 може да се лоцира и длабочината на подземните инсталации.

  Бидете сигурни кај копате, со мала инвестиција избегнете несакани последици при изведување  на земјаните работи.

  *На нашиот сајт во одделот Galerija>Downloads, можете да најдете детален опис на  Локатори и Трансмитери  и упатство за трагање.


  Повеќе детали
 • -55%

  Користен дигитален нивелир Leica Sprinter 150M

  83,400.00 денари + ДДВ 37,750.00 денари + ДДВ

  – Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M користен.

  Комплетот содржи:

  • Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M
  • Кабел за пренос на податоци
  • CD со драјвери и инсталациони програми
  • Транспортни каиши
  • Транспортен куфер
  • Упатство за работа
  • Производот е користен , со гаранција од 3 месеци
  • Може да се докоплетира со баркод летва и ногари
  • Година на произвосдство 2008

  Повеќе детали
 • -5%

  Крст ласер Geo1X-360 GREEN geo-Fennel

  20,150.00 денари + ДДВ 19,150.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран крст ласер Geo1-X 360 GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три -Ласер линии , една хоризонтална 360°  и една вертикална линија 135°
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • -17%

  Локатор eziCat i650 со Трансмитер eziTex T100

  1,800.00 денари + ДДВ 1,500.00 денари + ДДВ

  Цени на изнајмување :

  од  1 – 7     дена  ……. 1500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………1100 денари / ден

  над  30 дена    ………   900 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 60 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Комплетот кој се издава се состои од:

  • Локатор eziCat650i
  • Трансмитер eziTex T100(genny)

  Повеќе детали
 • Медиум алуминиумски статив NIVELLER

  5,260.00 денари + ДДВ

  Алуминиумски статив (медиум) NIVELLER

  Главата, стегите и врвовите се изработени од издржлив челик. Благодарение на ексцентричните стеги, прилагодувањето на висината на нозете е мазно и ефикасно. Стативот има практична транспортна рачка. Тој е многу лесен, што го олеснува транспортот. Употребата на универзален шраф (5/8 “) во комбинација со рамна глава обезбедува стабилно држење на инструментот. Стативот ви овозможува да ги монтирате практично сите инструменти достапни на пазарот. Идеален е за оптички и дигитални нивелири, ротациони ласери, ласери со вкрстена линија, точни ласери, теодолити и тотални станици. Отпорен е на неповолни временски услови, што гарантира негова долгогодишна употреба.


  Повеќе детали
 • Повекелиниски ласер Geo6-XP GREEN

  42,500.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран мултилиниски ласер Geo6-XP GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три  360°-Ласер линии , една хоризонтална и две вертикални линии
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • -25%

  Приемник FMR 700-M / C geo-FENNEL

  89,000.00 денари + ДДВ 67,000.00 денари + ДДВ
  FMR 700-M / C geo-FENNEL Germany
  Приемник за машинска контрола и подобрување на точноста на работата на вашата градежна машинерија.
  Се користи за постојана контрола на проектираната нивелета, при ископ или насип.
  Карактеристики:
  Приемникот FMR 700 има опсег на прием од 360 °.
  Должина на прозорецот за примање: 25 см
  Монтирање на машината со завртки и држач или со силни магнети (и двата се испорачуваат во комплетот)
  Работи со ротирачки ласер од било која марка
  Далечински дисплеј во кабината на градежната машина за покомфорна работа.
  Производот е со 24 месечна гаранција
  Направете голема заштеда со мала инвестиција

  Повеќе детали
 • -21%

  Приемник за големи градежни машини FMR 800-M/C geo-FENNEL

  145,000.00 денари + ДДВ 115,000.00 денари + ДДВ

  FMR 800-M / C geo-FENNEL   е приемник за големи градежни машини за постојана контрола на висина и наклон на нивелетата

  Булдожер: Наклон и контрола на висината.

  Финишер: Наклон и контрола на висината.

  Багер: Наклон на ровот  и контрола на висината.

  • Пренос на сигнал за далечински дисплеј преку радио
  • Должина на прозорецот за прием 27 см
  • Може да се користи со кој било ротирачки ласер со црвен зрак
  • Водоотпорно и заштитено од прашина метално куќиште
  • Радио далечински дисплеј со вакумски држач или
  • магнетно прицврстување во кабината
  • Производот е со 24 месечна гаранција
  • 24/7 подршка
  • Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција

  Повеќе детали
 • -21%

  Приемник за мали багери FMR 600 geo-FENNEL

  37,500.00 денари + ДДВ 29,750.00 денари + ДДВ

  FMR 600 geo-FENNEL  е приемник наменет претежно за мали багери

  Може да се користи прицврстен на нивелманска летва

  или директно на градежната машина со вградените  магнети

  • LCD, LED диоди и 3 различни тонови на бипкање со информации за висината
  • Мемориска функција на последниот примен сигнал
  • Куќиште заштитено од влага и прашина

  . Може да работи во пар со сите видови на ротирачки ласери

  Производот е со 24 месечна гаранција

  24/7 подршка

  Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција


  Повеќе детали
 • -15%

  Приемник(receiver) за линиски ласери FR 55M

  8,200.00 денари + ДДВ 7,000.00 денари + ДДВ

  Универзално применливо за ласери со црвени и зелени зраци.

  Индикација за висина со LED диоди

  За ласери со црвена и зелена линија
  Екран за висина со 3-пати LED напред, назад и од страна
  Со потпорен клип
  Држи магнет на врвот на куќиштето
  Звук што може да се исклучи
  2 нивоа на точност
  Автоматско исклучување
  Испорака со транспортна кутија


  Повеќе детали
 • Ресивер(фаќач) за линиски и крос ласер FR 55

  9,500.00 денари + ДДВ

  Универзален приемник(ресивер)  за ласери со црвени и зелени зраци.

  Индикација за висина со LED диоди и дисплеј

  Одговара за ласери со црвена и зелена ласерска линија

  Екран за висина со 3- LED диоди напред , странично, горе  и голем дисплеј од предната страна

  Држач(кламп) за прицврстување на летва

  Звучен сигна за висинакој може да се исклучи

  Автоматско исклучување ( после одреден период на некористење)


  Повеќе детали

Резултати: 49–60 од 116 страни