Резултати: 61–72 од 116 страни

 • Роботизирана тотална станица Leica TCA 1103

  130,000.00 денари + ДДВ

  Инструментот има едностран дисплеј со нумеричка и азбучна тастатура

  Двоосен компензатор.

  Инструментот е во одлична работна состојба, може да се проба со претходно закажување на термин.
  Опција за симнување и внесување на точки преку кабел, СД карта или со Bluetooth.
  Година на производство 1998
  Гаранција: 30 дена


  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 105H geo-FENNEL

  49,000.00 денари + ДДВ

  FL 105H

  Најновата генерација на хоризонтални ласери.

  Нов концепт на погон и механизам за самонивелирање.

  Робустен, стабилен и прецизен на температурата.

  Ниско триење за намален работен шум.

  Подобрено траење на батеријата.

   

  карактеристики

  Самоизрамнувачки ротирачки ласер за хоризонтални апликации

  Најлесна работа – само 3 копчиња

  Работна површина со дијаметар од 600 m

  Заштита на прашина / вода IP 65

  Функција за автоматско наклонување

  Функција VWS (заштита од ветер од вибрации)

  Исклучувањекога е  надвор од опсегот на самонивелирање

  Комплетот содржи:

  • Ласер FL 105H
  • Ресивер FR 45 со држач
  • пакет батерии
  • полнач
  • Резервен шаржер за алкални батерии
  • Транспортен куфер

  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 220HV

  49,000.00 денари + ДДВ

  FL 220HV  е наједноставен ротирачки ласер со моторно самонивелирање

  Автоматски самонивелирачки хоризонтален и вертикален ласер.

  За широк спектар на внатрешни и надворешни работи.

  Најлесна работа – само 3 копчиња.

  Само вклучете го и започнете.

  Работна површина со дијаметар до 400 m

  Заштита на прашина / вода IP 54

  Вертикален ласерски висок под 90о

  Функција за автоматско наклонување

  Исклучување кога е  надвор од опсегот на самонивелирање

  Мануелни  функции

  Комплетот содржи:
  *Ласер FL220HV
  *Приемник FR 45
  * Полнач
  *Резервен шаржер за батерии
  *Транспортен ранец
  * Упатство за работа
  *** Подарок заштитни наочари


  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 300HV-G EasyGRADE geo-FENNEL

  71,300.00 денари + ДДВ

  Наједноставен ротирачки ласер со наклон

  Многу корисници сметаат дека ласерите со наклон со 2 оски се премногу комплицирани, скапи или преоптоварени со премногу функции. Новиот FL 300HV-G EasyGRADE е решението на тие проблеми!

  Едноставно поставете ја процентуалната вредност на наклонот на X-оската користејќи ги копчињата % на ласерот и  готово.

  Идеално за градежни работи како: ископ и уредување на ровови за канализација, дренажи, водовод, ископ на темели и градежни јами и др. Како и поплочување и хортикултурно уредување

  Опсегот од 0,1% до 6,9% ги опфаќа повеќето барања за едноставни апликации на наклон

  Y оската може да биде оставена хоризонтално(по дифолт) или со далечинскиот управувач да се дотера мануелно на посакуваниот %.

  Карактеристики

  Хоризонтално : Самонивелирање

  Нумеричко прилагодување на наклонот на X-оската

  Рачнаприлагодување  на Y-оската со далечински управувач

  Вертикално : Самонивелирање

  Порамнување на оската на Y-оската со далечински управувач

  Функција за автоматско наклонување

  Функција VWS (заштита од ветер од вибрации)

  Ласерски вертикален висок под 90о

  Заштита на прашина / вода IP 66

  Комплетот содржи:

  *Ротирачки ласер FL 300HV-G EasyGRADE

  • Ресивер FR 45
  • Далечински управувач
  • Заштитни наочари
  • Полнач за батерии
  • Резервен шаржер
  • Транспортен куфер

  Повеќе детали
 • Тежок статив од фиберглас NIVELLER

  15,000.00 денари + ДДВ

  Фиберглас статив NIVELLER

  Цврст статив со висока стабилност, идеален за потешки инструменти.

  Изработен од стаклени влакна со висока јачина, добро функционира во потешки теренски услови.

  Опремен со месингано перо со навој 5/8 “, тркалезна глава со поголем централен отвор.

  Стативот е опремен со издржлив каиш  за лесно носење.

  Двојната брава обезбедува цврсто и точно затворање на нозете.


  Повеќе детали
 • Троножец за крути висоци RPD 1 geo-FENNEL

  3,000.00 денари + ДДВ

  Троножец со ногари со променлива висина, куглично лежиште за лесно и брзо доведување на крутиот висок во саканат положба.


  Повеќе детали
 • -28%

  Geomax Zoom 50

  564,000.00 денари + ДДВ 404,800.00 денари + ДДВ

  Со докажаната accXess технологија, интелигентен мотор за мерење на далечина дизајниран за извонреден опсег, брзина и најголема точност дури и во тешки услови, Zoom50 претставува врв на технологијата кај мануелните тотални станици .

  Поголемиот опсег на мерење значи поширок оперативен опфат и значително помалку изгубено време при работата. Новиот механизам за заштита на PowerLock спречува употреба од страна на неовластени лица и го отежнува крадењето.

  Сето ова оди во комбинација со екстра широкиот екран на допир во боја, вграден Bluetooth®, поддршка за USB стик.

  Екран на допир во боја, со големина од  3,5 ″ (9 см) Q-VGA. Супербрзата навигација ви овозможува брзина, прегледност и безгрижна работа.

  Zoom50 вклучува напредни апликации, како што се Road 3D и Traverse, што го прави вистински предводник на семејството на тотални станици GeoMax.
  Супериорна пристапност до EDM

  Со опсег без призма до 1.000 метри, ви е обезбедена најголема сигурност и точност. Измерете ги најтешките цели со ласерскиот зрак со pin-point технологија.

  Производот го имаме на лагер


  Повеќе детали
 • -33%

  N 4

  378,500.00 денари + ДДВ 253,500.00 денари + ДДВ

  Ова е најнов модел на тотална станица од South, која е снабдена со систем за мерење без призма до 600 метри, ласерски покажувач на целта што овозможува лесно наоѓање на целта, Т-П сензор за автоматска корекција, копче за брзо снимање,флеш карта , Сд карта и мини УСБ за прибирање и трансфер на податоци, сосема нов дизајн на батеријата, Bluetooth 4.0 за лесно поврзување со контролер. Гаранција 24 месеци.

  Во цената е вклучена и еднодневна обука, во и пред просториите на Гео-Интер.


  Повеќе детали
 • -33%

  Издавање на Тотална станица N 4

  4,500.00 денари + ДДВ 3,000.00 денари + ДДВ

  Цени на изнајмување :

  од  1 – 7     дена  ……. 4500 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………3800 денари / ден

  над  30 дена    ………   3000 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 180 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Комплетот кој се издава се состои од:

  • Тотална станица
  • Основна и резервна батерија
  • Полнач за батериите
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • Статив
  • Крут висок
  • Призма

  Повеќе детали
 • -30%

  N 7 , N 70 , N 9

  398,600.00 денари + ДДВ 280,000.00 денари + ДДВ

  • Angle measurement accuracy improve
  • Distance measurement accuracy improve
  • Geometry accuracy improve
  • Compentsator accuracy improve
  • UE (User experience) improvement


  Повеќе детали
 • -28%

  SOUTH N6 Series

  269,700.00 денари + ДДВ 195,000.00 денари + ДДВ

  Усовршен модел на тотална станица со систем за мерење на должини без призма (мерње на должини во беспризмен режим до 600 м). Инструментот има двостран дисплеј со нумеричка и азбучна тастатура и двоосен компензатор.Вграден ласерски висок за центрирање(опција).

  Гаранција: 24 месеца.

  Во цената е вклучена и еднодневна обука, во и пред просториите на Гео-Интер.

   

  Комплетот се состои од:

  • Тотална станица
  • Основна и резервна батерија
  • Полнач за батериите
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • СД картица (4 гб)
  • Транспортна кутија и каиши
  • ЦД со упатство за работа и програма за симнување на податоците
  • Гарантен лист

  Производот го имаме на лагер


  Повеќе детали
 • -34%

  Издавање на Тотална станица SOUTH N6

  3,800.00 денари + ДДВ 2,500.00 денари + ДДВ

  Цени на изнајмување :

  од  1 – 7     дена  ……. 3800 денари / ден

  од  7 – 30 дена ………3000 денари / ден

  над  30 дена    ………   2500 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

  Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 180 000 денари .

  Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

  Комплетот кој се издава се состои од:

  • Тотална станица
  • Основна и резервна батерија
  • Полнач за батериите
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • Статив
  • Крут висок
  • Призма

  Повеќе детали

Резултати: 61–72 од 116 страни