Резултати: 97–108 од 111 страни

 • Мини призма TPS 112A Leica style

  6,500.00 денари + ДДВ

  25.4mm, минипризма обложена со бакар со лесно, цврсто пластично тело и центрична либела
  ·Константа на призмата +17.5
  ·4 црвено бели наставци
  ·Футрола за транспорт


  Повеќе детали
 • Мини призми (SOUTH ; NEDO)

  5,500.00 денари + ДДВ

  Компактибилна со SOUTH, Topcon, Sokkia и Nikon.


  Повеќе детали
 • BMI radius

  3,150.00 денари + ДДВ

  Контактирајте не за цена.


  • 25m


  Повеќе детали
 • -18%

  PD 56N (SOUTH)

  5,950.00 денари + ДДВ 4,850.00 денари + ДДВ

  PD – 56N е издржлив и многуфункционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина. Наменет е претежно за мерења во затворен простор. Одличен баланс на цена –функционалност. Можност на избор на страна на мерење, плус/минус функција, мерење на површина и волумен и питагорина теорема.


  Повеќе детали
 • Leica Disto X3

  19,900.00 денари + ДДВ

  Лоши услови за осветлување? Можеме да ви помогнеме да осветлите.

  DISTO X3 има светла, обоена позадина со осветлување, за мерења во сите видови услови, почнувајќи од мерења во мрак  до мерења на отворено и во услови на јака сончева светлина.

  Издигнете ги мерењата на повисоко ниво.

  X3 е првото DISTO што е компатибилнo со DST 360, паметен паножец и адаптер кој ги проширува можностите за мерење со вашиот X3. Со DST 360, вашиот X3 се претвора во професионална мерна станица – може да направите мерења од точка до точка (P2P) од една локација.

  Способен за технологија за мерење од точка до точка (P2P). Кога се користи со DST 360, X3 може да комбинира податоци за ротација, агол и растојание за да произведе многу точни мерења од точка до точка (P2P), што ви овозможува прецизно да ги мерите растојанијата помеѓу двете точки од трета позиција.

  Направете го ова ДИСТО уште попаметно.

  Користете ја апликацијата DISTO Plan App за пристап до функциите Sketch, Document и Smart Room,  за да креирате детални планови за основата и ѕидовите  подготвени за CAD цртеж, вклучително и вратите и прозорците. Можете да ги експортирате  вашите планови како датотеки  во .DXF или .DWG формат.


  Повеќе детали
 • GeoDist30 geo-FENNEL

  4,100.00 денари + ДДВ

  “GeoDist® 30”

  Исклучително мал,  лесен и едноставен за употреба

  Алатка што ја собира и во најмалиот џеб

  Лесен за употреба, пространа тастатура со големи копчиња

  Карактеристики:

  Мерење на должина, површина, волумен

  Референтна точка: напред, назад

  Автоматско исклучување

  Осветлен дисплеј

  Единици mm, ft, инч

  Акустичен сигнал што го потврдува мерењето


  Повеќе детали
 • -9%

  Ротирачки ласер geo-FENNEL FL 190 A

  35,100.00 денари + ДДВ 32,000.00 денари + ДДВ

  Ротирачки ласер Geo- FENNEL 190 A  е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Видлив ласерски зрак
  • Моментално хоризонтирање
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 3 брзини на ротирање
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 54
  • Може да се користи со NiMH или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер

  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер geo-FENNEL FL 190 A GREEN

  40,380.00 денари + ДДВ

  Ротирачки ласер Geo- FENNEL 190 A  GREEN е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Двојно повидлив зелен ласерски зрак
  • Моментално хоризонтирање
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 3 брзини на ротирање
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 54
  • Може да се користи со NiMH или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер
  • Комплет со фаќач(ресивер) FR45G

  Повеќе детали
 • -22%

  geo-FENNEL FL150 H-G

  115,000.00 денари + ДДВ 89,200.00 денари + ДДВ

  geo-FENNEL FL150 H-G е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации, и работа под наклон(пад) наменет за професионална употреба.

  Се одликува со оптимална функционалност, полн опсег на можности и атрактивен сооднос цена-перформанси.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба на отворен простор, за работа во хоризонтала и под наклон  .
  • Автоматската контрола на хоризонталност го сопира ласерот ако приемникот удрен или поместен, со што се избегнуваат можните грешки при работата
  • Можност за следење вертикалност со вертикалниот ласерски зрак.
  • Дигитално(автоматско) подесување на наклон по 2 оски
  • Функција на скенирање и функција на точка
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 65
  • Роторот е заштитен со алуминиуски контури и нескршливо стакло
  • Снабден со моќни NiMHбатерии за долготрајно работење
  • Далечинско управување за практично ракување

  Повеќе детали

Резултати: 97–108 од 111 страни