-5%

ATS MP3 (SOUTH)

12,000.00 денари + ДДВ 11,400.00 денари + ДДВ

ATS MP3 (SOUTH) е робустен висококвалитетен дрвен статив . Наменет претежно за тотални станици и  ГПС бази , каде е потребна висока стабилност и сигурност на инструментот .

Повеќе детали
Категорија:

 

Максимална височина 1828mm
Минимална височина 1168mm
Начин на фиксирање Twist Lock& Quick Clamp
Тип на глава Округла
радиус 167mm
отвор 68.5mm
ногари округли
тежина 8.4kg
боја жолта/опционално