-15%

Aluminiumski stativ BT geo-FENNEL

5,000.00 денари + ДДВ 4,250.00 денари + ДДВ

 

  • Статив за лесни инструменти како нивелири , ротирачки ласери и др. Сигурен и лесен за ракување . Висински опсег 105 -147 см , диаметар на главата 158 мм.
Повеќе детали
Категорија:
  • Рамна глава
  • Работна висина 105 – 147 cm
  • Тежина 3.2 kg
  • Лесна конструкција, препорачан за нивелири и кружни ласери
  • Quick clamp
  • Каиш за транспорт
  • Дијаметар на главата 158 mm
  • 5/8 ” перо винт