-7%

Телескопски статив за ласери FS 10 geo-FENNEL

4,000.00 денари + ДДВ 3,700.00 денари + ДДВ

 

  • Лесен алуминиумски троножец(статив) за ласери со  5/8 ” навој
Повеќе детали
Категорија:
  • Ротациона глава на стативот
  • Работна висина 67 – 188 cm (вклучувајќи го и 30 cm централен столб)
  • Тежина 2.3 kg
  • Лесен алуминиумски троножец за ласери со  5/8 ” навој
  • Вградена либела
  • Вклучено и транспортна торбица