Резултати: 73–84 од 111 страни

 • SOUTH GALAXY G1C

  217,000.00 денари + ДДВ

  Од 260,000.00 денари + ДДВ

  Можност за правење пар, база, ровер по цена од 500 000 денари + ДДВ

    Galaxy G1C  – e GNSS RTK приемник од новото поколение на ГПС уреди на SOUTH, наследник на пионерот во ова област Galaxy G1 со SOUTH матична плоча која подржува 692 канали , со карактеристичен иновативен дизајн ,компактност и вградени  електронска либела  и многу други современи алатки кои ја олеснуваат работата со него.

  Најновите технологии кои се користени во изработката на овој уред , обезбедуваат највисока ефективност и леснотија на работење при сите геодетски работи.

  Дизајнот и цврстиот корпус на GalaxyG1 му овозможуваат извонредна заштита од влага , прашина и удари.

  Новиот Bluetooth 4.0 модул овозможува конекција и заедничко ползување со смартфон , таблет и контролер , гарантирајки брза и стабилна врска.

  Galaxy G1 C е опремен со најсовремен модул на GNSS приемник кој обезбедува прием на сигнали од сите постоечки сателитски системи (GPS, ГЛОНАСС, BeiDou, Galileo).

  GNSS приемник

  Контролер H3 Plus Android со држач

  Крут висок

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • -12%

  T300 SE ComNav

  279,500.00 денари + ДДВ 245,000.00 денари + ДДВ

   

  GNSS приемникот T300SE ComNav  преставува буџетно решение за сите ваши професионални потреби, како за снимање и нанесување на точки во реално време  (RTK) така и за прибирање на податоци за постпроцесинг обработка( Статика , кинематика). Може да се користи како RTK-ровер или базна станица. Во основана приемникот е најновата OEM ComNav матична плоча, што обезбедува подршка на 572  паралелни канали за следење на сите можни орбитални системи на сателити.

  Комплетот се состои од :

  GNSS уред T300 SE

  Контролер R550 Android 

  Крут висок со држач за контролерот

  Транспотрен куфер

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • -14%

  FGS Lite geo-FENNEL

  250,000.00 денари + ДДВ 214,000.00 денари + ДДВ

  Од 214.000.00 денари + ДДВ

  FGS Lite geo-FENNEL   – е современ GNSS  приемник, кој преставува буџетно решение за сите ваши потреби, како во геодезијата така и во градежништвото. Наменет за работа како во режим на  RTK така и за Статика.

  На располагање има 352 канали и овозможува работа со сателитските системи на GPS, ГЛОНАСС, GALILEO, SBAS,  BEIDOU. RTK модулот работи со диференцијално коригирачки поправки во формат CMR, RTCM 2.x, RTCM 3.x. Подржува работа од сите базни станици и секакви мрежни варијанти— VRS, iMAX, FKP и т.н.

  За работа со приемникот се користи Android апликација Geofennel Survey, која е лесна и интуитивна за работа. На тој начин можете за контролер да го користите вашиот мобилен телефон, со што ги скратувате трошоците за контролер.

  Комплетот содржи:

  Антена, ГНСС приемник, батерија, крут висок со држач за контролер(телефон) и приемникот, софтвер Geofennel Survey, транспотрен куфер, сите потребни кабли и додатоци.

  Доколку преферирате да работите со контролер, можно е докомплетирање со ултрабрзиот и сигурен Android контролер FAC 1 на geo-FENNEL

   

   


  Повеќе детали
 • -3%

  Set N32 geo-Fennel

  18,200.00 денари + ДДВ 17,600.00 денари + ДДВ

  Комплетот содржи:
  – Нивелир geo-FENNEL N 32
  – алуминиумски ногари
  – 5м.телескопска нивелманска летва
  Технички карактеристики:
  Зголемување на објективот 32Х
  Средна грешка на двоен од на 1 км 2.00 мм
  Отвор на објективот 36 мм
  Најкратко фокусно растојание 0,3 м
  Тежина 1,5 кгр


  Повеќе детали
 • Nedo F serie

  10,520.00 денари + ДДВ

  Нивелирите од Серијата F се одликуваат со цврста конструкција , точност и едноставност при извршувањето на работата. Достапни се во три изведби , зависно од факрторот на зголемување : X24, X28 и X32.

  Nedo F32 , може да се купи и како комплет со алуминиумски ногари и алуминиумска телескопска летва од 5м, по цена од 19850,00 денари+ ддв


  Повеќе детали
 • -5%

  Комплет нивелир SOUTH ATLAS 32

  17,640.00 денари + ДДВ 16,800.00 денари + ДДВ

  Комплетот Нивелир  SOUTH ATLAS  32 со  ногари и алуминиумска нивелманска летва преставува одличен комплет, кој обезбедува висока точност и сигурност  при работата.

   Едноставен и лесен за работа и ректификација.


  Повеќе детали
 • -5%

  ATS MP3 (SOUTH)

  12,000.00 денари + ДДВ 11,400.00 денари + ДДВ

  ATS MP3 (SOUTH) е робустен висококвалитетен дрвен статив . Наменет претежно за тотални станици и  ГПС бази , каде е потребна висока стабилност и сигурност на инструментот .


  Повеќе детали
 • -9%

  FS 24 (geo-FENNEL)

  9,900.00 денари + ДДВ 9,000.00 денари + ДДВ
  • Робусен статив за тешки инструменти како нивелири, теодолити, тотални станици, ротирачки ласери и др. Сигурен и лесен за ракување . Висински опсег 105 -170 см , диаметар на главата 140 мм.

  Повеќе детали
 • -20%

  EFS 15 (geo-FENNEL)

  4,950.00 денари + ДДВ 3,950.00 денари + ДДВ

  EFS 15 е лесен статив , наменет претежно за работа со нивелир или ротирачки ласери .Се одликува со солидна цврстина , стабилност и лесна монтажа .


  Повеќе детали
 • FS 23 (geo-FENNEL)

  8,400.00 денари + ДДВ

  Алуминиумски статив, лесен и стабилен, погоден за сите видови на геодетски инструменти.


  Повеќе детали
 • -15%

  Aluminiumski stativ BT geo-FENNEL

  5,000.00 денари + ДДВ 4,250.00 денари + ДДВ

   

  • Статив за лесни инструменти како нивелири , ротирачки ласери и др. Сигурен и лесен за ракување . Висински опсег 105 -147 см , диаметар на главата 158 мм.

  Повеќе детали

Резултати: 73–84 од 111 страни