A3 Leica style prism geo-FENNEL

12,320.00 денари + ДДВ

КОмплет  A3 Leica style призма geo-FENNEL

Комплетот се состои од:
– Призма
– метална целна плоча
– пластичен држач
– футрола

Повеќе детали

Технички карактеристики:
* Пречник на призмата Ø 62.5 mm
* Точност ± 2 ”
* Константа -34 mm

* Висина до осовината на вртење + 84 mm 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A3 Leica style prism geo-FENNEL”