-21%

Приемник за големи градежни машини FMR 800-M/C geo-FENNEL

145,000.00 денари + ДДВ 115,000.00 денари + ДДВ

FMR 800-M / C geo-FENNEL   е приемник за големи градежни машини за постојана контрола на висина и наклон на нивелетата

Булдожер: Наклон и контрола на висината.

Финишер: Наклон и контрола на висината.

Багер: Наклон на ровот  и контрола на висината.

 • Пренос на сигнал за далечински дисплеј преку радио
 • Должина на прозорецот за прием 27 см
 • Може да се користи со кој било ротирачки ласер со црвен зрак
 • Водоотпорно и заштитено од прашина метално куќиште
 • Радио далечински дисплеј со вакумски држач или
 • магнетно прицврстување во кабината
 • Производот е со 24 месечна гаранција
 • 24/7 подршка
 • Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

FMR 800

Зголемена  точност ± 2-10 mm

Нормална точност  ± 5-23 mm

Прозорец за прием  270 мм

Област за прием  360 °

Напојување 7.2 V NiMH 2500 mAh

Време на работа 15 ч

Температурен опсег -20 ° C до +50 ° C

Димензии 376 x 180 x 49 mm

Заштита на прашина / вода IP 66

Тежина 3,10 кг

FRD 807

Тежина 1,1 кгр

Напојување 4 АА алкални батерии

Радио опсег 10 м

Радио канали 3

Димензии 170х100х42 мм

Прицврстување на кабината: со вградени магнети или вакуумски држач за стакло

Комплетот содржи:

 • Комплет приемник FMR 800
 • Вградени батерии
 • Полнач
 • Дисплеј за во кабина FRD 807 со држач
 • батерии
 • Транспортен куфер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Приемник за големи градежни машини FMR 800-M/C geo-FENNEL”