-21%

Приемник за мали багери FMR 600 geo-FENNEL

37,500.00 денари + ДДВ 29,750.00 денари + ДДВ

FMR 600 geo-FENNEL  е приемник наменет претежно за мали багери

Може да се користи прицврстен на нивелманска летва

или директно на градежната машина со вградените  магнети

  • LCD, LED диоди и 3 различни тонови на бипкање со информации за висината
  • Мемориска функција на последниот примен сигнал
  • Куќиште заштитено од влага и прашина

. Може да работи во пар со сите видови на ротирачки ласери

Производот е со 24 месечна гаранција

24/7 подршка

Зголемете ја продуктивноста на машините и точноста на вашите работи со минимална инвестиција

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Зголемена  точност ± 5 mm

Нормална точност  ± 12,5 mm

Работна површина (дијаметар)200 м

Прозорец за прием  125 мм

Област за прием  240 °

Напојување 4 x AA алкални батерии

Време на работа 50 ч

Температурен опсег -20 ° C до +50 ° C

Димензии 170 x 100 x 42 mm

Заштита на прашина / вода IP 66

Тежина 0,96 кг

Комплетот содржи:

  • Приемник FMR 600
  • Батерии
  • Држач за нивелманска летва
  • Транспортен куфер

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Приемник за мали багери FMR 600 geo-FENNEL”