Приемник FMR 700-M / C geo-FENNEL

92,150.00 денари + ДДВ

FMR 700-M / C geo-FENNEL Germany
Приемник за машинска контрола и подобрување на точноста на работата на вашата градежна машинерија.
Се користи за постојана контрола на проектираната нивелета, при ископ или насип.
Карактеристики:
Приемникот FMR 700 има опсег на прием од 360 °.
Должина на прозорецот за примање: 25 см
Монтирање на машината со завртки и држач или со силни магнети (и двата се испорачуваат во комплетот)
Работи со ротирачки ласер од било која марка
Далечински дисплеј во кабината на градежната машина за покомфорна работа.
Производот е со 24 месечна гаранција
Направете голема заштеда со мала инвестиција
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Зголемена точност: ± 2 mm – ± 10 mm
Нормална точност: ± 5 mm – ± 23 mm
Ниво на заштита: IP 66
Тежина: 3.1 kg
Напочување: 7.2 V NiMH 2500 mAh
Работна температура: -20 ° to + 50 ° C
Димензии: 376 x 180 x 49 mm
Работно време со едно полнење: 15 h

Комплетот содржи:

  • Приемник за машинска контрола FMR 700 -M/C
  • Вградена батерија
  • Полнач
  • 12/24 V кабел за напојување
  • Кабел за конекција
  • Пластичен куфер
  • Вантрешен дисплеј FRP 707

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Приемник FMR 700-M / C geo-FENNEL”