Ѕиден детектор за инсталации FWS 80 geo-FENNEL

3,250.00 денари + ДДВ

FWS 80 geo-FENNEL

• Откривање длабочина до 80 mm, во зависност од материјалот
• Наведување на центар на предмет (дрво и метал)
• Откривање на наизменична струја (жици под напон) и предупредување во кој било кој режим
• Автоматска калибрација
• Осветлен екран

Производот има гаранција од 24 месеци

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

• Опсег на температура: -10 ° C до + 50 ° C
• LED индикација: црвена, жолта, зелена
• Тежина (инструмент со батерија): 0,15 кг
• Напојување: 3 x AAA
• Мерни единици: см, инч
• Автоматска калибрација: да
• Наведување на центарот на објектот: да (дрво, метал)
• Екран: LCD 2,2 ”
• Звучна индикација: да
• Заштита на прашина / вода: IP 65
• Максимална длабочина на мерење: Црн метал (80 мм), обоени метали (50 мм), кабли / проводници (жици во живо) (50 мм), Дрвена маска (20 мм)
• Време на работа: 8 ч
• Осветлување на екранот: да
• Автоматско исклучување: да
• Димензии: 149 x 70 x 30 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ѕиден детектор за инсталации FWS 80 geo-FENNEL”