Prism A4 const.0/-30mm geo-FENNEL

8,950.00 денари + ДДВ

Призма со држач и таргет A4

 • со константа 0/-30mm
 • производство Geo-FENNEL Germany.
 • Компактибилна со South, Topcon, Sokkia, Nikon, Trimble, Spectra……
 • Комплетот се состои од:
 • Призма А4
 • Метална целна плоча
 • метален држач и адаптер
 • футрола за транспорт
Повеќе детали

Технички карактеристики:

 • Призма А4 со пречник : Ø 62.5 mm
 • Точност на призмата : ± 2“
 • Константа: 0 / -30 mm
 • Висина до осовината: 97 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prism A4 const.0/-30mm geo-FENNEL”