-12%

Дигитален агломер и инклиномер Multi Digit Pro+

17,000.00 денари + ДДВ 15,000.00 денари + ДДВ

Електронски агломер, електронски инклинометар и ласерска либела.

Едноставно и прецизно.

Мерење на агли, падови и хоризонтални површини

*Истовремено прикажување на аголот и наклонот
Различни тонови на сигналот при приближување до 0 ° / 90 ° и континуиран тон на 0 ° / 90 °
Стрелки за насочување
Можност за дефинирање на индивидуална позиција 0 ° (во целиот аголен опсег)
Читањето ротира кога работи над глава
180 ° ротирачки дисплеј
Ласерски зрак за проширување на работната површина
HOLD функција за складирање на измерената вредност
Осветлување на екранот

Прицврстување на магнетната основа на метални делови
1/4 навој
Заклучување од 180 ° за продолжување до 1 m
Едниот крак може да се заклучи во која било позиција

Производот има гаранција од 24 месеци

Повеќе детали

Технички карактеристики:

Напојување: 3 x AA алкална
Точност: 0 ° и 90 ° = ± 0,1 °, 1 ° – 89 ° = ± 0,2 °
Опсег на мерење на агол: 0 ° – 180 °
Време на работа: со ласер 20 часа, без ласер 48 часа
Должна(разложена): 1000 мм
Димензија: 520 x 63 x 30 mm
Агол на точност: ± 0,1 °
Ласерска бранова должина: 650 nm
Опсег на температура: -10 ° C до + 45 ° C
Ласер за точност: ± 0,5 mm / 1 m
Ласер за работна површина: 20 м
Единици: °,%, mm / m, во, ft
Резолуција: 0,1 ° / 0,1%
Наклон на работната површина: 4 x 90 °
Тежина (уред со батерии): 1,3 кг
Ласер класа: 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дигитален агломер и инклиномер Multi Digit Pro+”