FS 23 (geo-FENNEL)

8,400.00 денари + ДДВ

Алуминиумски статив, лесен и стабилен, погоден за сите видови на геодетски инструменти.

Повеќе детали
Категорија:
  • Идеален статив за сите геодетски инструменти
  • Quick clamp system
  • Рамна глава
  • Каиш за транспорт
  • Дијаметар на главата на стативот 143 mm
  • 5/8“ навој на перото