-10%

Телескопска летва за ласери TN20 Kombi

4,100.00 денари + ДДВ 3,700.00 денари + ДДВ

TN20-Kombi

Летва за ласерски приемници

 • Изработена од робустен алуминиум
  * Должина 2,40 м
  * Со универзален држач за детектор напред со mm градација, назад со cm / E градација
  * Прилагодлива нога со завртка за заклучување за поставување на нултата ознака на саканата висина
  * Правилно отчитување на висинските разлики
  * Со кружна либела

* Тежина само 900 g
* Идеална за употреба со сите ротирачки ласери

 

 


Повеќе детали
Категорија: